Mykóza, čo zaberá, už nevládzem

Príspevok v téme: Mykóza, čo zaberá, už nevládzem
DencPenc

Ahojte žienky.Už dlhšie ma trápi problém s mykózou.Totižto gynekológ mi povedal,že mám nedostatok lutenizačneho hormonu,estrogenu,jednoducho nizke hladiny z toho mám nevhodné prostredie v pošve.Trápi ma už dlhší čas Bakteriálna vaginóza ktorá ma sprevádza nepríjemným sivožltým výtokom s typickým rybým zápachom.Vyskušala som asi 3 druhy antibiotík vo forme čapíkov a tabletiek do pošvy.No vždy mi to zabralo asi tak na týždeň a potom sa to opäť vrátilo.Skušala som aj prirodnu medicínu namočiť si tampón do kyslej smotany alebo do acidka.Myslite,že by mohli zabrať nejake laktobacili do pošvy ktoré by mi upravili mikroflóru v pošve? Ja už nevládzem.Mám partnera a ked čo i len zacítim neprijemný zápach tak to len tak neprejde.Prosím poradte mi čo s tým :( dakujem krasne.

Market24

Trpela som častými gynekoligickými zápalmi, vždy som od lekára dostala čapíky, tabletky a tiež som zachvíľku mala späť...bolo to veľmi nepríjemné. Moja nová lekárka mi odporučila Wobenzym a vďaka bohu mám pokoj! Probiotiká beriem len vnútorne každé ráno a večer, v strave som si dala pozor na dostatok bielkovín a som teraz naozaj spokojná :)

zdeni_richta

oliverblack jasne, ze nie..lebo zakladom je mat dobru imunitu len to nam zabezpeci to aby mykoza neprisla..aby sa nevratila tak ako to ma vo zvyku..

oliverblack

mne zabral jedine wobenzym ked som davalaa k liecbe od lekara, a to som fakt skusila vsetko ale nic nemalo dlhodoby ucinok

vrvra

Adulinda ahoj
je to fakt, že začať je nutné u lekára, bez poriadneho vyšetrenia a bez liečby od gyn sa ďalej nepohneme, pretože to je základ a potom iné veci, na posilnenie imunity a tak podobne, tak to už je potom taký bonus pre nás aby sa nám to nevrátilo

Adulinda

Vaginálnu mykózu spôsobuje viac vecí.... V prvom rade by ti mal pomôcť gynekológ, ktorý urobí vyšetrenie. Každý gynekológ odporučí niečo iné, takže by som najskôr zmenila gynekológa. Ako už tu dievčatá píšu, môže sa jednať o stravu, tvojho priateľa, imunitu a mnoho ďalšieho. Používala som rôzne mastičky, aj som vystriedala gynekológa a nakoniec ten posledný mi odporučil Silver Caps od Gynelly a odvtedy mám pokoj. Skús sa pozrieť na tento článok www.gynella.com

prieskumnicka

- Anettisa - Najlepsie je aspon mne sa tak osvedcilo, ze aj od lekara brat to co predpise a este to podporit enzymami. To u mna zabralo!

Anettisa

Opakované mykózy možu mať viac príčin. Imunita slabá, stress tiež, zlá strava s veľkým množstvom cukru a tak. Ale lekár vždy najlepšie určí čo treba brať, samozrejme je veľa voľnopredajných liekov ktoré sa možu skúsiť.

demi123

prečo by toto mala mať na svedomí pečeň? mne tieto problémy začali, keď som imunitu nemala v poriadku, keď som prechádzala rôznymi zdravotnými problémami, no nebolo to nič príjemné, ale pomohlo mi keď som začala užívať čípky, čo mi ženský dr predpísal a k tomu som si v lekárni Wobenzym kúpila, to som spolu brala a ozaj to malo super efekt, dodnes som už mykózu nemala :)

norvana

bohatier ja moc takymto veciam neverim, lieky mi pomohli sa mi osvedcili, tak nevidim dovod na to aby som niekedy nejake taketo neosvedcene veci skusala :)