Ahojte žienky.Už dlhšie ma trápi problém s mykózou.Totižto gynekológ mi povedal,že mám nedostatok lutenizačneho hormonu,estrogenu,jednoducho nizke hladiny z toho mám nevhodné prostredie v pošve.Trápi ma už dlhší čas Bakteriálna vaginóza ktorá ma sprevádza nepríjemným sivožltým výtokom s typickým rybým zápachom.Vyskušala som asi 3 druhy antibiotík vo forme čapíkov a tabletiek do pošvy.No vždy mi to zabralo asi tak na týždeň a potom sa to opäť vrátilo.Skušala som aj prirodnu medicínu namočiť si tampón do kyslej smotany alebo do acidka.Myslite,že by mohli zabrať nejake laktobacili do pošvy ktoré by mi upravili mikroflóru v pošve? Ja už nevládzem.Mám partnera a ked čo i len zacítim neprijemný zápach tak to len tak neprejde.Prosím poradte mi čo s tým :( dakujem krasne.
Mykóza, čo zaberá, už nevládzem
Mariama gynekologovia zvyknu bud predpisat nejake cipky alebo nejaky krem. Aj u mna to tak bolo cca pred rokom, ze som pouzivala krem a k tomu som uzivala lieky, ktore aj tamirilka pisala.
Ked sa chceme z tohto problemu dostat uplne, tak to je na nejaky cas. Ale ten cas stoji za to!
ahoj prosím ťa môžem sa spýtať či maš aj nejaké problémi s výkyvmi nálad? berieš niečo na úpravu hormonov alebo antikoncepciu?
For you - mjanik
Ako, ze lieky nie? Liecba od lekara je cielena, v prvom rade je podstatne zistit co mykozu sposobilo. Dr. musi dat liecbu a k tomu je dobre brat nieco na posilnenie imunity.
kvetinka-vidieť ,že tomu nerozumieš.Akupunktúra vylieči podstatu choroby,lieky nie!!!!!
- mjanik
nemali by sme sa so zdravím takto zahrávať. Prvé kroky by mali vieš ku gynekológovi, ktorý vyšetrí a nasadí liečbu!
tamirka-nemal som ju,ale ju liečim
...mjanik ty si musel niekedy sam celit mykoze, ked o tom pises?..vies vobec ake su to problemy, ako zenu obtazuju ake je to neprijemne?..v takych pripadoch je nutne vyhladat doktora, dat sa vysetrit..potom doktor da nejake antimykotikum a to treba brat..vkladat..aspon u mna to tak bolo..a popri tom som uzivala Wobenzym..ktory je vhodny aby sa problemy nevratili..a teda sa nevratili doposial..co sa tesim..
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
kvetinka-čítaj čo píšem-liečba z vnútra,máš pravdu a čo liečiť?
Vidíš ja píšem aj liečim cez ukľudnenie pečene a výsledky sú dobré!
- mjanik
kto to overil? O akupunktúre teda mám znalosti, že vie pomôcť v niektorých prípadoch, pri niektorých zdravotných problémoch. Ale mykózu je nutné liečiť zvnútra.