Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

kačik

hugo, vdaka, bolo by to super, ja uz pisem maily do vsetkych moznych centier, odpisali mi akurat jedni, ze na HIV protilatky si mozem dat na karamare (to viem uz davno!! mna zaujimaju aj tie ine..boze sa tvari, akoby neexistovali). takze ak by si nam to mohol zistit, boli by sme ti s jaaj-o :) velmi povdacni :)))

syfilis

za dva tyzdne idem svojej doktorke ku ktorej teraz patrim so svojou chorobou a ja sa jej skusim popytat a hned vam potom dam vediet

syfilis

CAUTE LUDKOVIA. PRAVE TU VYGULUJEM OCI NAD TYM CO TU PISETE. TO JA SOM MAL ASI VAZNE VELKE STASTIE ZE SOM TO TAKTO ZISTIL. TO SA MI NECHCE VERIT ZE BY SA ZA TO PLATILO. ALE KED VAM TO POVEDALI TAK TO JE ASI PRAVDA. ALE TO JE UPLNE PRISERNE. CLOVEK MA Z TOHO OBAVY KED POTOM NIECO DOSTANE TAK VRAVIA PRECO STE NESLI NA TESTY SKOR A KED CLOVEK CHCE IST TAK SU Z TOHO TAKE PROBLEMY.

jaaj

boze...to fakt sa za to plati? a de mam ist potom ked nie k mojej lekarke? a na dermatologii mi povedali ze to je drahe a ze uz som po inkubacnej dobe a ze ked newidia vred tak to nemozu urobit...pice len si chcem byt isty tak newiem...s tou obvodnou to je na picu!

kačik

jaaj, pocuj, nechod k obvodnemu na testy na pohlavne choroby, dnes som tam bola a ze to stoji 4 000Sk, aby som sla do nejakeho centra.. uz ma to nebavi chodit nalacno zakazdym lekarom, ktori si ma pohadzuju ako horuci zemiak... snazim sa prist na to, kde v BA spravia taketo testy..ach jaj ..:((

syfilis

no caute moji netovi kamosssi. som velmi rad ze uz aj navzajom sa tu podporujete. co je uplne super a verim ze vsetko bude ok. ja idem na testy az za dva mesiace a uvidi sa co bude dalej. dufam ze to bude ok.

kačik

neboj sa ty nic, ja skor budem musiet vysvetlovat ze preco ich chcem, ale kaslat na to, ze mi to bude trapne , ked ide o zdravie..ach jaj