Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
Tak dnes osm bol u kozneho a povedal mi ze povedal mi ze po 9 mesiacoch to nemoze byt syfilis a ubezpecil ma ze to bola normalna vyrazka...tak som spokojny...a aj ta baba co som s nou bol je zdrava lebo bola na tesotch v Aprili...tak OK...ale pojdem darovat krv za 3 tyzdne tak tam sa to len potvrdi ... dik a cau
tak ma teda tesi, hugo :) to je super meno, mal si ho pouzivat od zaciatku :)))) pozerala som si webstranku darujkrv.sk a tam je popisane, co mi vsetko z krvi vysetria- aj protilatky na HIV, takze sa mi zda zbytocne trepat sa na rovnake testy 2x. len dufam, ze mi vazne tu krv vezmu, ked v dotazniku uvediem, ze som alergicka (a beriem uz niekolko rokov lieky na to)..sakra, porazi ma...sice mam panicky strach z ihiel, ale predsa len by som bola rada, keby mi ten odber urobili(teda aj mojmu priatelovi) a bolo by vsetko ok :) duuuuuuuufam
hej ved jasne len ci to je mozne aby som to dostal od cloveka u ktoreho choroba neprepukla...a iba od nej som to mohol...chapes...+cisto teoreticky vsetko:)
jaaaj ale ved zatial sa ti nic nepotvrdilo tak nemozes pisat ze mas nieco od nej. ved ani nevies ci nieco mas. neboj nepanikar hned. poviem ti pravdu ze ja to mam. vobec neviem kedy a kde som to mohol dostat a moja priatelka to nema. co som velmi stastny
oprava:,,len od nej som to dostal" chcel som napisat:,, len od nej som to mohol dostat"...
otazka pre HUGA:)... tak holka co som s nou bol v lete a len od nej som to dostal mi napisala ze bolo na testoch teraz a nic jej nenasli...je mozne ze som to od nej chytil a jej sa to neprejavilo???dik
ahoj kacik. normalne som sa pousmial nad tym ked si mi napisala ze ma nechces oslovovat syfilis. takze ja som hugo. tesi ma... no v tom dotazniku su otazky rozneho druhu. a ked na razas na otazky sexualne tak aj take. napr. aj take ci casto striedas partnerov kedy si mala naposledy sex a pod.
jaaaj. ked si chces urobit krvne testy priamo na syfilis tak na kozne.
a v dotazniku su cca ake otazky? a prosim ta, povedz mi, ako sa volas, lebo oslovavat ta syfilis nechcem..beztak sa ti uz dost zamiesal do zivota, este aj nick si si takyto dal :)
si z BA? lebo krv sa vraj neda darovat vsade kazdy den, vraj len v ruzinove v nemocnici ci kde..ja neviem
A ked si schcem nechat urobit krvne testy tak mam ist na kozne ci de???