Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

kačik

jaaj,vraj mas na to u obvodnej narok, pocula som to viackrat, takze na tom asi fakt nieco bude :) myslim, ze radsej mat istotu ako potom stresovat s kazdou malilinkou vyrážkou :)

kačik

hugo, dakujem vazne velmi pekne :) v pondelok alebo utorok chcem zbehnut obvodnej na krv a uz budem mat pokoj :))) ty si ako na tom , ako sa dari s preliecenim?

syfilis

ahoj kacik. no vidis. ja som si aj myslel ze bude vsetko v poriadku. dufam ze uz nemas take nervy a si kludnejsia. verim ze aj tie testy budu v pohodicke. prajem pekny vikend a za podporu mi dakovat nemusis som velmi rad ked mozem aspon trosicku pomoct.

kačik

uf, no sla som do ordinacie taka malicka, ale doktor sa na to pozrel a poevdal, ze je to z holenia- zevraj sa aj take vyrazky mozu vysypat a aj niekolko dni po oholeni, jezis, ja som taka stastna...:))) a na testy krvne mi sestricka poradila ist obvodnej, ze na to mam u nej narok, tak tam hned pobezim buduci tyzden, taketo nervy mi za nic nestoja :) dakujem hugo za podporu

syfilis

NAZDAR JOKO. PRIZNAKY SYFILISU SA VOBEC NEDAJU PRESNE URCIT. JA SOM MAL TRETIE STADIUM A POVEDALI MI ZE UZ BY SOM MAL MAT VYSOKE HORUCKY, BOLESTI HLAVY A NEMAL BY SOM SA PORIADNE ANI HYBAT A MNE NIC NEBOLO. JEDINE CO SOM SPOZOROVAL ZE MA BOLELI KLBY. TO JE JEDINE CO SOM MAL JA. AK MAS NEJAKE POCHYBNOSTI TAK OPET DOPORUCUJEM IST NA TESTY. CHAPEM ZE CLOVEK SA TOHO BOJI. JA SOM MAL TIEZ STRACH ALE AK TO MAS TAK JE LEPSIE ZISTIT TO SKOR A NEZIT V NEVEDOMOSTI A AK TO NEMAS TAK TI SPADNE LEN KAMEN ZO SRDCA.

syfilis

AHOJ KACIK. PROSIM TA NESTRESUJ SA TOLKO. VERIM TI ZE SU TO NERVY ALE NEBER TO TAK. MOZNO SA STRESUJES UPLNE ZBYTOCNE. JEDNOZNACNE MI DAJ VEDIET AKO SI DOPADLA.DRZIM PALCE

kačik

huo, som sa vcera rozhodla- idem dnes gynekologovi na prehliadku, uz zacinam mat schizu z tych vyrazok, strasne sa bojim, ze to nieco je..sa sice budem hanbit, ale na to kaslem. uz tyzden mam strach, ale dnes v noci som vobec nespala..skusim ukecat aj sestricku nech mi vezme krv na tie testy na pohl. choroby, aj ked neviem, ci vydrzim do nejakej deviatej- desiatej nejest, uz vecer som bola hladna :) tak mi drz palce, taky nenormalny strach som snad nemala ani pred najhorsou skuskou v skole