Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

Trepona

Ak niekto by mal záujem poradit pomôcť ohľadom syfilisu.. Poradím pomôžem.. Mam protichodne informacie ohladom liečby... Takisto budem rad ak niekto tiez poradí... Nakazit sa clovek môže aj nepohlavnym stykom.. Ďakujem... Perecvoda5@gmail.com

xxxsyf

Zdravim. vedel by mi niekto poradit ohladne syfilitickej jazvy? chorobu som prekonal na konci roka 2018. mal som druhe stadium, podla doktora som bol nakazeny cca 3 mesiace. Po prekonani som bol dva krat na testoch. Ten kratkodoby typ protilatok mi klesol velmi rychlo preto ma prestali sledovat cca po roku.

Tzv. syfiliticku jazvu som v tom case ale stale mal. Neviem nikde najst ziadny clanok, ktory by sa venovat specialne tomuto, teda ze ci je nejaka sanca, ze by mi tieto protilatky odisli z tela uplne.

Dakujem za odpoved

Trepona

Rad by som sa poradil s niekym o tejto chorobe o hodnotach ipg ipgm... Ak by sa tu zjavil hugo sifilis to by bolo super... Rad by som toto forum otvoril po rokoch opäť.. Rady a diskusia... Je to choroba ktoru môžte dostat kedykolvek.. Dokonca nepohlavnym stykom...

Atrej

Ahojte čital som veľa no všade sa píše inak vred syfilisu sa opakuje?alebo je iba raz?po akej dobe pri neliecenom syfilise nastávajú ťažké zdravotné komplikácie? Dik.