Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

syfilis

ahoj ahoj kacik. dobre sa mam. este posledne dva dni v praci a caka ma dlhaaa dovolenka uz sa nemozem dockat.prajem pekne leto....:)

syfilis

nazdar amynqa. takze syfilis sa siri najme pohlavnym stykom ale aj oralnym sexom a krvou. inak nejakymi bozkami alebo dotykmi to dostat nemozes. teda nejake jazyckove bozky alebo tak, tak to taktiez hej pretoze mozete mat nejake ranky v ustach.

amynqa

zdravim vas.. xcem sa spytat,ako sa siri syfilis,len pohlavnym stykom,alebo je mozno dostat to aj inac? za skoru odpoved dakujem..

kačik

caute, sorricko, nemala som pristup na net.. ja som na testoch nebola, iba priatel mohol, jeho zobrala, ale tym, ze ja u nej nemam kartu som ist nemohla...tak uvidim, co sa s tym bude dat robit...

syfilis

caute caute ja sa vam ospravedlnujem ze som sa dlho neozval. ale volal som s tou mojou doktorkou a mam prist na tu kontrolu az koncom jula a nemala velmi cas tak som sa jej nemal ako popytat. ponahla vam to. kacik ty ako dlho si sa neozvala

syfilis

ale kacik no.... ved to neprehanaj. este som vam moc nepomohol. ale aj tak dakujem za kompliment aj ked si ho nezasluzim