Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

syfilis

drako--- este k tvojej otazke ci sa syfilis moze prejavit aj niekde inde ako na penise a medzi nohami. Z vlastnej skusenosti si myslim ze hej pretoze mne postupne vriedky na penise sa zahojili a mal som take iste na chodidlach a neskor aj na bruchu. ale ak nieco take mas neznamena to ze musis mat hned syfilis ale urcite je lepsie si to preverit

syfilis

caute caute. priznaky syfilisu su velmi roznorode. Oficialne sa uvadza nasledovne.
1. štádium - vznik primoinfektu - tvrdý vred na penise alebo labia pudendi, po 10 - 14 dnoch sa zduruje regionálna lymf. uzlina.
1. medzištádium - po určitom čase choroba navonok ustúpi
2. štádium - výskyt kožných vyrážok a postihnutie sliznice, najmä ústnej
2. medzištádium - po určitom čase choroba znova ustúpi
3. štádium - charakteristické tvorbou tzv. gumm. Javí sa ako laločnatý útvar( makroskopicky). Lokalizácia: koža, pečeň, mozog, kosti.
Ale ukazat sa to moze az po dlhsom case. Virus syfilis je velmi nevyspytatelny. Tym ze napriklad uzivas antibiotika na chripku alebo anginu tak tento virus potlacas a moze sa ukazat az po dlhsom case.Mne osobne to zistili az po siedmych rokoch. A to som mal priznaky - male vriedky na penise, bolesti klbov a hrdla a neskor sa mi zacali robit aj male vriedky na chodidlach noh. Povedali mi ze som v tretom stadiu. Ale chvalabohu som to vystihol za pet minut dvanast a siel som na liecenie.

drako

Ahoj syfilis prosmim ťa a nemohol by si mi napisať priznaky syfilisu a potom by si mi mohol napisať aj tie najhlavnejšie priznaky ake su pri tej chorobe moc ťa prosim ked už si v tom taký skusený a ešte by som sa chcel opýtať že či môžem mať syfilis aj keby som mal priznaky hoc kde len na penise a v jeho okoli nie.Vieš že či sa syfilis neprejavi ako na prvom mieste medzi nohami a až potom na ostatných miestach.diky za info

syfilis

caute.bradavice na jazyku nemusia byt hned priznakom syfilisu. co sa tyka obrazkov a fotiek nakazenych myslim ze na internete urcite nejake najdes ked si das do vyhladavaca syfilis

365

čaute mám na jazyku tri bradavice ktore sa mi vyhodili čitam tu že syfilis sa prejavuje aj vyrážkami tak môže sa prejaviť aj tým že mám na jazyku tri male bradavičky?tam dole mám všetko ok len ten jazyk vdaka za odpoved

syfilis

cau newiem. Moze to byt hocico. Nemusite hned panikarit so syfilisom ked sa objavia nejake fliaciky alebo nieco. ved to moze byt milion inych veci a moze to by len nejaka kozna choroba. skus si to umyvat antibakterialnym mydlom . dostanes ho normalne kupit ale doporucujem ist k lekarovi

syfilis

cau hallo. No hned na uvod ti chcem povedat aby si prestal uzivat ten penicilin lebo je to uplne zbytocne pretoze syfilis sa lieci specialnym penicilinom a urcite nie cez oralny otvor cize tabletkami. takze tym ze uzivas penicilin si mozes len uskodit lebo ho beries zbytocne. A ked si nemal este pohlavny styk tak neviem co panikaris. nejaka vyrazka nemusi znamenat ze mas syfilis. Ak chces tak este pockaj a uvidis ako to bude vyvyjat alebo chod ku koznej co si hned zavrhol a ta ti povie viac. preco by ta mala vysmiat ved je to uplne normalne. ja som bol tiez u koznej a ukazoval som jej penis. je to uplne normalne.