Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
ahoj pls poradte priznaky biele vyrazky na zaludy.co to moze byt ???
a ešte chcem dodať, že nemám žiadne vyrážky po celom tele ani nič také, žeby ma boleli kĺby alebo tak--- mam akurát ten "vred" teda neweim či je to vred alebo čo lebo nevyzerá to tak ako ked som pozeral fotky na nete. Ja to mam také dosť nenápadne malé ale fakt neweim možno si len namýšlam a je to nejaká vyráška iba
čav syfilis ty vyzeráš že by sa tomu mohol rozumiet. nemal som ešte pohlavný styk a na penisse ale nie na žaludi ale skorej na "vajciach" :D neni to ani na samotnom penise sa mi spravil taký jak výrastok hladký priemer neni ani 1cm , ale kludne to može byt aj vred. Príznaky sú podobne syfilisu aspoň čo som čítal na nete ale myslím že toe to uuplne prvé štádiu ked to teda je. Najprv som si myslel že toe jebák alebo také niečo lebo som si to normalne vytlačil ale už to tam ma 5 dní a newem teda. Lékárovi sa mi moc nechce ist aby ma doktorka na kožnom newysmiala :D že čo vymýšlam ked to nebude :D neviem čo mam robiť teda viem že by som mal ist k lekárovi:D ale ešte asi počkam čítal som že sa to lieči penicilínom a do 1 roka nákazy doba liečenia trvá cca 14 dní. Tak som začal brať ten penicilín budem ho brať 14 dní a uvidíme ale asi tam po tých 14 dnoch skočím lebo som čítal že to može aj samo zmyznúť tak ked to zmyzne tak skočím doktorke nech mi iba zobere krv, ked jej powiem že už to tam nemám. Budem nadalej brat ten penicilín, lebo aj tak viem že nan nejsom alergický . myslíš že robím dobre ked ho berem ?
čav syfilis ty vyzeráš že by sa tomu mohol rozumiet. nemal som ešte pohlavný styk a na penisse ale nie na žaludi ale skorej na "vajciach" :D neni to ani na samotnom penise sa mi spravil taký jak výrastok hladký priemer neni ani 1cm , ale kludne to može byt aj vred. Príznaky sú podobne syfilisu aspoň čo som čítal na nete ale myslím že toe to uuplne prvé štádiu ked to teda je. Najprv som si myslel že toe jebák alebo také niečo lebo som si to normalne vytlačil ale už to tam ma 5 dní a newem teda. Lékárovi sa mi moc nechce ist aby ma doktorka na kožnom newysmiala :D že čo vymýšlam ked to nebude :D neviem čo mam robiť teda viem že by som mal ist k lekárovi:D ale ešte asi počkam čítal som že sa to lieči penicilínom a do 1 roka nákazy doba liečenia trvá cca 14 dní. Tak som začal brať ten penicilín budem ho brať 14 dní a uvidíme ale asi tam po tých 14 dnoch skočím lebo som čítal že to može aj samo zmyznúť tak ked to zmyzne tak skočím doktorke nech mi iba zobere krv, ked jej powiem že už to tam nemám. Budem nadalej brat ten penicilín, lebo aj tak viem že nan nejsom alergický . myslíš že robím dobre ked ho berem ?
cau zuzos,nie je preco hystercit. Napisala si ze priatelovi to nezistili na 100percent. tak to nechapem. bud mu to zistili ale nezistili. Ja to mam uz 7 rokov a moja priatelka to chvalabohu nedostala. Ale ona ma silny imunitny system a na to sa neda spoliehat. Co sa tyka vyrazky ktoru mas na muslicke ako si to nazvala, to vobec nemusi znamenat ze mas hned syfilis. Jedine co doporucujem, co najkor ist k lekarovi na krv a spravit si testy a hned budes mudrejsia a budes vediet viac. Ak budes este nieco potrebovat kludne napis bud sem alebo mne na mail. Prajem vsetko naj
Cawte vsetci ! Prave dneska sa mi moj priatel priznal , ze mal podozrenie na tuto chorobu . Chodiem spolu 2 roky az teraz mi to povedal ! Teraz ked mam problem s muslickou zacina ma neprijemne svrbiet a boli ma ...Bojim sa lebo neviem co mam robit asi pojdem ku gynekologovi lebo to nieje ziadna sranda aj ked to priatelovi vtedy nepotvrdili nieje to 100% neviem co si mam mysliet .... preco mi to nepovedal skorej ? Chapam , ze mu to bolo mozno neprijemne ale .... co ked to mam ? prosim Aspon nejaku pozitivnu spravu mi napiste lebo tu len revem ako taka histerka ! Dakujem mooooc
jeeej, to je super:-) tesim sa, ja by som strasne chcela, aby mal niekto z mojho okolia coskoro svadbu, sla by som :-)
hej, jasne, nic mu nebolo, ja som len chcela mat istotu, ze sme obaja zdravi, lebo toto bol v podstate moj prvykrat, co som mala mat sex bez kondomu a to som sa bala..predsa len... no ale sak vsetko je ok a nam je spolu fajn :-)
Ahoj, môžem sa spýtať ako sa prejavuje syfilis ??? poprosím všetky príznaky...
cau cwrbka.dakujem za opytanie. mam sa dobre a dari sa mi. zenit sa budem buduci rok.uz mame aj termin tak sa vytesujem. tak ako priatel vsetko v pohodicke...