Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

elpo

Dik Hugo.dufam ze to nebude nic vazne,ale istota je istota.rozmyslam este ci to nebude nejaka alergicka reakcia,kedze som mal sex so zenou v menstruacnom cykle a kedze to nie je priamo na penise ani na genitaliach ale v oblasti nad penisom.dakujem este raz

syfilis

ahoj elpo.je velmi tazke takto poradit ked presne neviem ake su to vyrazky. ja som mal na penise vyrazky ale vobec nie take ako sa pise ja som mal ako keby male prasklinky na zaludi no a potom neskor zacali problemy s uzlinami. urcite doporucujem ist koznemu. ja som s tymi vyrazkami u koznej bol a ona mi dala antibiotika a vobec mi nezobrala krv. mohol som to zistit skor. ale ja som to zistil ze mam syfilis az po dalsom pol roku. tak ak pojdes tak ak by ti nezobrala krv tak nech ti vezme.

elpo

zdravim.rad by som sa vas spytal na nazor.na ohanbi sa mi vytvorili asi 3-4 male vyrazky ktore su tvrde a nebolestive,vyzeraju ako znamienko.sice sa chystam ku koznemu ale aj tak trochu stresujem ci to nie je nieco vaznejsie ako napr.syfilis.mozete mi niekto poradit ohladom prvych priznakov?cital som ze sa objavuje vyrazka s priemerom okolo 1cm,tieto su vsak malicke a uz su to 2mesiace a ziadne uzliny som napuchnute nemal.dakujem velmi pekne za reakcie

syfilis

cau xxxx. vazne ti doporucujem ist na testy. ako som ti uz pisal moze to byt hocico ale radsej vediet ako zit v nevedomosti

xxxx

aha, zase ma zacali torchu boliet svaly ale to po par dnoch vzdy prejde a este teraz nemozem vecer zaspat uvidim ako sa to bude vyvijat ak sa to nezlepsi tak idem do BA na odborne vysetrenia, este ma boli chrbat

syfilis

cau dedo_vsevedo. vidim ze teoreticke poznatky o syfilise mas na jednotku.Hej je to nejak tak,ale u kazdeho to byva aj individualne. Syfilis je svinucha a moze sa velmi dlho skryvat a napadat telo postupne.co sa tyka tvojej otazky tak mas pravdu. syfilis nie je uplne vyliecitelny, ale neviem o akej dlhodobej liecbe pises. Liecba syfilisu trva (opet je to individualne)2 tyzdne a potom chodis priebezne na krv. ja chodim kazde 3 mesiace ale po roku to bude kazdeho pol roka.Potom si uz len sledovany ci ti ta urcita hodnota klesa.. Nemala by stupat.Po prelieceni syfilis zostava v tebe ale uz nehrozi nakaza inej osoby.