Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
Mám rovnaký problém a pritom nie som žiadna pobehlica. Pred dvoma týždňami som si našla malú tvrdú hrčku. Rada: vyhľadať lekára a povedať o pochybnostiach. Sifilis je v dnešnej dobe liečiteľný. Testy sú jednoduché. A možno v mnohých prípadoch o sifilis nejde a problém je niekde inde. Ja ten svoj problém začnem liečiť hneď, aspoň budem vedieť na čom som. Prajem všetkým veľa šťastia..
Caute som stale bledy asom dost schudnul,nemal som nikdy nijake vyrasky ale ked som raz chcal tasom si potom privrel zalud do rozporku a vznikla mi mala ranka ktoru som mal asi 6 dni na zaludi a troska hnisala moze tak vzniknut SYFILIS alebo mam nejakeho cerva v sebe.Prosim poradte aj ked jeto na smiech.
To tu nikto nevidi nasledky, alebo ste asi slepi.Zite a uzivajte si zivota, sexujte s kymkolvek, berte antikoncepciu a tu to mate...choroby a problemy a strach a uzkost a smutok...a kadeco
Polozte si otazku Preco?
Dam vam odpoved, lebo ste nezreli vo vztahu, lebo zijete tak rychlo.
Ak mas len jedineho partnera v manzelstve, tak by sa vam toto nestalo.To nevidite?Vas problem: je to nasledok promiskuity.Tak sa nad tym zamyslite a uznate, ze nieco na tom je.
ahoj, chcel by som sa opytat ci sa da zistit syfilis pri vysetreni na 17 ročnej prehliadke