Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
no..drzim palce aby si sa rychlo vyliecil. a ake si mal priznaky?
Ahojte možte mi prosím vás poradiť, kde je najlepšie sa dať vyšetriť na pohlavné choroby ako kvapavka, syfilis alebo chlamýdie? rozmýšlal som nad urológom, ale neviem či to má zmysel...
selinka.tak ako je mozne ze nevie od koho tu chorobu dostal? keby mal dva tri partnerky tak by si asi vedel urobit taky uzky okruh ze od koho asi..ale kedze sam nevie ...no neviem ako to bolo
syfilis ahoj, pocuj sam vies ako to je s tym ist doktorke nemas nahodou nejaky obrazok o tom ako ta vyrazka vypada? dakujem
Človek nemusí byť prelietavý, aby sa nakazil!!!! Počkaj, možno tvoj manžel pôjde raz na služobku na 3 mesiace, príde domov (a myslíš, že sa ti prizná, že mal inú) a potom pochopíš. Jednoducho stáva sa aj také. A pritom môžeš byť slušný človek.
syfilis a coze si bol taky prelietavyked nevies od koho to mas? to ma velmi mrzi..urcite ti to nestalo zato.. drzim palce