Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
kikkoki ty si pekny hajzlik.. neprajem nikomu nic zle ale zasluzil by si si to iste co preziva teraz syfilis.. a ty syfilis drzim ti palce neboj sa urcite to vsetko dobre dopadne..
ahoj syfilis, pocuj na penise sa mi spravil taky maly zacervenaly fliacok, neboli nesvrbi, je okruhly, nevedel by si mi povedat co to moze byt|?
selinka dakujem este raz za povzbudenie. cau miki. - nie kazda vyrazka na penise znaci syfilis a ak je to bolestive a neprechadza ti to tak urcite chod k doktorovi. najlepsie ku koznemu. ja som mal tiez prasklinky na penise tak som siel ku koznemu. skus si to mocit v repiku alebo pouzi antibakterialne mydlo ale urcite ak ti to nebude prechadzat tak k lekarovi
na penise sa mi objavili asi 6 virasiek take velke su bolestive a tvori sa mi tam chrasta co je to???? poradte prosim
Neviem, len som si prečítala dosť veľa článkov...aj kôli tebe, ale aj kôli mne (ja sa tiež bojím). Ale strach nám nepomôže, žiť treba ďalej. POznám veľa dievčat, ktoré majú zdravotné problémy. Práve dnes operovali moju kamarátku, ktoréj vážne hrozilo, že má na maternici zhubný nádor. Pritom je mladá. Myslíš si, že ona je na tom lepšie? Nikdy sa netreba vzdávať. V dnešnej dobe je medicína na vysokej úrovni, len v minulosti slovo sifilis predstavoval hrôzu. Drž sa...