Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

vijola

ahojte,neda mi nereagovat,aj ked ja syfilis nemam,mi bolo povedane po troch odberoch krvi,ale tato tema sa tyka aj mna..mojmu priatelovi zistili syfilis...najprv mu vraveli len dake cisla,ze 1ku80,ale potom sa to potvrdilo,ked jeho krv poslali na mikrorozbor...bol na 21 dnovom lieceni v nemocnici,kde mu pichali penicilin...a po troch mesiacoch mal prist na kontrolu ku koznej...dnes ubehli,prisiel tam a oznamili mu,ze je v tretom stadiu..vraj to ma uz dlho,kedze mame 17 rokov,povedali,ze je to vrodene..ja nedokazem,nechcem tomu verit,ale je tu sanca,ked podstupi 2krat po pol roku terapiu,ale sanca na co?ved je nam jasne,ze uz sa to uplne nevylieci..a take daco som sa tu nedocitala..je niekto,kto tuto terapiu podstupil a povedal by mi viac?dakujem vopred a vsetkym vam strasne drzim palce,sila pozitivneho myslenia robi zazraky,ahoj

syfilis

cau nessi.asi ta sklamem odpovedou ale hospitalizacia je dolezita. nie je to nic strasne. pichaju ti do svalu krystalicky penicilin. kazde rano. ja som sa tiez chcel nejak tej hospitalizacii vyhnut ale nedalo sa. hospitalizacia ma trvat 14dni.no len mne zistili ze som vo vysokom stadiu tak som bol mesiac.na zaciatku ti zoberu z chrbtice likvo aby zistili ci nemas napadnuty nervovy system a podla toho sa uvidi. doporucujem ti to riesit. nezanedbaj to

nessi

Ahojte, chcel by som sa spytat,ako to prebieha, ked mi zistia syfylis.Ako mi budu podavat lieky?Niekto tu pisal, ze bol hospitalizovany v nemocnici...To je pri tejto liecbe nutne?A ak sa pri tejto chorobe hospitalizuje a ja za ziadnych okolnosti nemozem ist do nemocnice je aj ina moznost?
dakujem Vam velmi pekne za odpovede:-)

anonym888

neviem či tu ešte niekto chodí, ale aj tak za pokus to stojí: zaujali ma príspevky užívateľa elpo z 30/06/2008...rovnaké je to presne aj u mňa: vyrážka vyzerá ako materské znamienko a všimol som si ju v utorok, kedy som mal styk so ženou v menštruačnom cykle...keďže to bolo u teba rovnaké, rád by som sa na teba obrátil s prosbou ako to v tvojom prípade nakoniec dopadlo, vážne by ma potešila tvoja odpoveď lebo tento strach a hrozná neistota ma úplne ničia:((...vďaka

anonym888

to syfilis: jasne to mas pravdu...ale aj tak kedze sa mi nieco na penise vyhodilo prvykrat mam velke obavy...vyzera to ako male materske znamienko a uz dva dni je to bezo zmeny...ake si mal ty priznaky?