Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

mamina 233

Ahoj Adka dakujem ti za mail.No ak ti mam povedat pravdu ja som to tiez nevedela povedat priatelovi je to tazke lebo clovek na to hladi s odporom ..Vies ide o to aky je a ako velmi ta lubi.Dalsia vec je to ci mu mozes doverovat ak by ste sa aj rozisli je moznost ze to niekomu povie.Ak citis ze ta velmi lubi a je to ten pravy povedz mu len to ze mas jedno temne tajomstvo ktore ta velmi trapi a boli a ze raz by si mu to chcela povedat ked pride vhodny cas.
Este by ma zaujimalo ci je tvoje dietatko zdrave, ci si mohla normalne kojit .dakujem

adda111

mamina 233

mne to zistili v tehotenstve takze som isla na preliecenie ako tehotna, bola som tam v 20 .tyzdni na 3 tyzdne a v 28.tyzdni na 2 tyzdne, ale ty ked si preliecena este pred otehotnenim myslim ze tam pojdes tiez v tychto tyzdnoch ale iba na dva tyzdne, ja som bola prvykrat na 3 tyzdne. ak potrebujes cokolvek o tom vediet , napisem ti , vsetkym som si presla co sa tyka tohto... len ja mam teraz iny problem, mam noveho frajera a bojim sa mu to povedat, co mam robit? povedat nepovedat??

syfilis

mamina233
u nas bol opacny pripad ja som bol chory a manzelka zdrava- mame zdrave diete. Co je teda lepsi pripad.Skus sa spytat svojej lekarky co ti na to povie.

NSZ
intervaly kontrol sa budu stale rozsirovat. zo zaciatku som chodil kazde tri mesiace.stale mi to klesalo stupalo a az potom sa to ustalilo.po poslednej kontrole mi poveadli ze som ok ze mam uz len syfiliticku jazvu. tak nejak to nazvali.teraz mi povedali ze mam prist az po roku a potom sa uvidi ci to bude dobre a asi mi povedia pridite za dalsie 2 roky. ale myslim si ze kontroly budu stale aj ked to bude kazdych 5 rokov. ale to je len moj nazor

NSZ

Ahojte,
som po prelieceny , chodim na testy a zaujimalo by ma dokedy budeme chodit na testy pretoze ked som bola naposledy u lekarky vsimla som si ze pod kartoterkou boli dalsie karty z nazvom VYRADENY z evidencie, preto by ma zaujimalo ci budem chodit uz az dokonca zivota na kontroly alebo casom kontroly prestanu.DAKUJEM

mamina233

Ahojte, hladam tu nejaku maminku ktora otehotnela po prelieceni ,Ja som este len vyse roka po prelieceni teraz chodim raz za pol roka na testy a chcela by som vediet ako to prebieha ked ste po prelieceni a chcete mat babo.dakujem velmo pekne

Misa111111

Ahoj dakujem krasne..:)) ASi som sa spatne vyjadrila nebudemmat testy za sest tyzdnou myslela som to tak ze mne ide 6ty tyzden porizikovom chovani..ci ten test je spolahlivy.Ale idem aj lekarke poviem co som urobila ze som mala rychlotesty atd...Dakujem, a ozvem sa ..Parada te mas testy raz rodne bo to znamena ze si ok...SUPER..dakujem vam chlapci za silnu podporu..:)

syfilis

Misa 111111
GRATULUUJEEEM. No vidis hned si spokojnejsia. Pytala si sa ci po prelieceni mas este stale syfilis. Ano mas len ako si napisala uz si neinfekcna a si kontrolovana. ja uz chvalabohu len raz rocne. TAk sa drz a prajem ti nech budu negativne aj tie testy za 6 tyzdnov. urcite ti padol kamen zo srdca.. tak daj potom vediet

Misa111111

Ahojte tak mam to za sebou...Bolo to hrozne...slecna zdravotnicka mi vysvetlila ze po troch tyz od nakazy sa vytvoria proti latky a test moze byt reaktivny co znamena ze mi nevie na 100 perc povedat ci com pozitivna treba to opakovat a dalej zistovat s krvi...A ked vyjde negativny moze mi povedat ze som 100 neni nakazena S.ze test reaguje na tie proti latky ..A ja ich nemam ...Prvy test nesiel dlho bo malo krvi tak to trvalo tak spravila dalsi a tak nakonec mi dva testy ukazali ze som negativna...Tesim sa velice a musim ist k lekarke teraz uz kludnejsia dalej zistovat co to je...A to este chcem ze teraz mi ide 6 tyz od riz.covania..TAk dufam ze mi krv neukaze nic ine..:(...Dakujem vam chlapci velmi pekne..a ked nieco pisem ...uz viem kam sa mozem obratit..Vela stastie vam prajem :* ....fakt len dufam ze to so mnou bude oki...ahojte

Misa111111

Caute chlapci..zajtra idem do bratislavi sa dat otestovat ale je to rychlo test apotom sa musi opakovat...testovat ma budu po 40dnoch po moznej nakaze na kolko myslite ze moze byt ten test spolahliva.Podla toho co mi vide teda aj ked tak ci tak pojdem hned lekarke a budem to riesit..Som hotova....A chcem sa to opytat ked nahodou budem chora to uz budem navzdy mat diagnozu syfilis? len budem neinfekcna?...zajtra napisem ako to vlastne dopadlo...:(