Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
ESte to som chcela ze 8 rokov som mala partnera a potom som bola s inym..po rozchode...takze si myslim ze tie utvari v puse mam skor s toho ze som sa boskavala po tolkych rokoch s niekym uplne inym a v kratkom obdoby to boli traja....lebo som sio pozerala fotky jako vypadaju tie vredy pri syfilise a toto bol len cerveny flak nic biele ale co ma desi ani bolestive...
Chcem sa spytat pred mesiacom som mala ryňizikove chovanie a v puse sa mi po dvoch tyzdnoch urobili aft na jazyku potom taka velka placka jako nehet len trochu zdurena stale ju tam mam...Neviem na jaku vyrazku myslite bo teraz sa mi casto ked sa najem urobi taka cernena jako pluzgierik hrozne svrbi a skrabem to vytlacam ide len vodicka a po par hodinach zmizne robi sa mi to na vrchnej casti ruky a na pred lakti ...a mimo ine som chora a mam kasel...ziadne horucky...viete mi ujasnit ake vyrazky myslite pri syfilise..dakujem
Chcem sa spytat pred mesiacom som mala ryňizikove chovanie a v puse sa mi po dvoch tyzdnoch urobili aft na jazyku potom taka velka placka jako nehet len trochu zdurena stale ju tam mam...Neviem na jaku vyrazku myslite bo teraz sa mi casto ked sa najem urobi taka cernena jako pluzgierik hrozne svrbi a skrabem to vytlacam ide len vodicka a po par hodinach zmizne robi sa mi to na vrchnej casti ruky a na pred lakti ...a mimo ine som chora a mam kasel...ziadne horucky...viete mi ujasnit ake vyrazky myslite pri syfilise..dakujem
neviem ci:
myslim ze by si mala zase navstivit gynekologa, ktory ta na to liecil a povedat mu ze sa ti to stale opakuje. ak si bola medzicasom tehotna mala si niekolko odberov tak si myslim ze ak by si mala syfilis tak ti to uz zistia.asi mas tu vyrazku uplne ineho povodu. treba ist doktorovi. testy na syfilis su volnopredajne v lekarni
Michaela133 neviem co to je ale utekaj stym k lekarovi ...
Chcem sa spytat moze ta vyrazka na tele byt v takej forme ze sa objavy jedna dve napr na ruke .krku nohe..ramene a hrozne svrbi?Ci su to uplne ine vyrazky?strasne ma svrbi cele telo a hlava...:!!! ked nieco viete napiste diky...
test je bezne dostupny v lekarni ????
mam vriedok medzivonkajsim ohambim a stehnom.....ale je to uz asi 3mesiace. perditm som to mala na inom mieste...ginekolog mi bral krv.....nasadil antibiotika...ze ja to zapaloveho povodu...ale opakuje sa mi to v pravidelnych intervaloch....asi 6r.....medzi casom som mala niekolko odberov....tehotenstvo dieta....ale teras pochybujem ci nahodou nemam...
nadejka: ano to mi povedala moja primarka, ze pre istotu aby sa to vzdy nezhorsilo lebo je pravdepodobne ze vzdy ked si chora tak ti stupnu hodnoty a potom len tazko idu dolu a za nejaky cas zas musis ist na preliecenie....