Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
GoFruit, k tej homeopatii napisem neskor, lebo odchadzam.
Tak napr. s jednou doplnk.vyzivou mame vynikajuce vysledky v rodine aj sirokom okruhu. Tato firma ma v Buene Park CA na 3200q svoj Healt Institut, kde pracuju spickovi odborníci, vratane lekarov. Nesmu vsak hlasat nikde, ze liecia, (lebo by im to iste zatvorili) napriek tomu, ze tieto produkty prispievaju vyrazne k zlepseniu zdravot.stavu. Tak asi liecia, ked moja mama mohla po 15 rokoch vysadit vsetkych 7 liekov, pretoze brala tuto doplnk.vyzivu. Jej lekar, ktory ju liecil povedal, ze je to neuveritelne. To je len jeden z mnohých pripadov ale pre teba je to placebo, o nicom, nahoda, atd, atd. Ty si budes mliet aj tak svoje.
Este by to mohla byt nahoda. No nebudem hadat, pockam co nam mister profesore odpovie.
Inac ja mam skvelu znamu ktora sa z TROMBOZY vyliecila surovou stravou. A to z takej trombozy ze jej lekary ani nevedeli nastavit lieky lebo bola tak strasne silna. Ani doplnky nepotrebovala, len si davala este aj zabaly z ilu ci hliny ci ako sa to vola.
Ivka pan Boh. Ups pockat, ovecka neveri na boha. Tak neviem co ti pomohlo. Asi placebo. Aj tym sa rad ohana...
uz nanho kaslite baby, vazne co si kazite den? Deria sup sup, kde su tvoje pozitivne myslienky? My tu mame krasneslniecko, dufam ze aj vy. Tak usmev, damy :)
Ovecka tvrdi aj ze homeopatia je blbost a pritom na mojom synovi perfektne zabera ( teda nastastie sme to nemuseli pouzit len asi 2krat) a nema ani tri roky, ze by slo o placebo haha?
Napríklad? U lekára som už nebola viac ako desať rokov. Riešim si svoje zdravotné ťažkosti prírodnými produktami. Tak čo mi to vlastne pomohlo ? Rovnako aj mojim najbližším .
Škoda,že môj ocko a švagor boli "hluchí" a verili len lekárom. Syna som si dala do poriadku tiež sama na základe porady s lekármi naturálnej medicíny. Tak čo nám to teda pomohlo ?
Ovecka, my si nemyslime, ze pomohla, ona vzdy pomohla a kazdemu aspon v mojom okoli.:)
Ako vies, ze sa prirodne produkty netestuju? A vies ako sa testuju? Bez problemov ich mnohi výrobcovia testuju na sebe a este nikto z nich nezomrel.
GoFruit, s tym ani nepocitam.:) Ale ta knihu som mala pozicanu pred asi 10-timi rokmi a aj sa tak nejako volala "Tierversuche gefährlich und...neviem, tusim nicht notwendig, vlasy mi dupkom stavali, co sa deje v labakoch a to na celom svete a za vsetkym su peniaze.
a ako si to akoze predstavuejte? ze odskusame na ludoch? skusky idu na jprv na zvieratach a ak su ok tak sa testuju an ludoch... alternativa sa netestuje vobec a ide sa rovno na vec pritom ak je nejaka liecba uplne ze neucinna alebo dokonca skodi (su aj take pripady) tak sa o tom vobec nedozvieme lebo statistiky sa nevedu... Napr jak bol ten akoze liek na opuchnute nohy ktory tie opuchnute nohy naozaj vyliecil ale ti ludia sa dozivali o 7 rokov menej ako by sa mohli kebyze pouziju inu liecbu...
a je velmi vela vysvetleni preco si myslite ze vam ta alternativa pomohla...
Deria to hovoris asi nepravemu. Niekto kto je zvierata asi nebude plakat nad tymi chudatami pokusnymi.