Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

0vecka

2 RNG ale ty neprinasas lekarsko vedecke poznatky ale konspiracne poznatky a to je rozdiel...

2 dve slecny ja som vam to vysvetlil to ze to vy dve neviete pochopit uz nebudem riesit

inak tazko sa reaguje ked na jeden moj prispevok sa spusti 10 nesuhlasnych z toho ani jeden protiargumentacny len zoismiesnujuce

GoFruit

Veriaci su pokakani zo vsetkeho. To som ale nevedela. Co uz, treba udrziavat ludi v strachu, aby boli sprostucki a odkazani na cirkev. Tak to sa cudujem ale ze sa mozu veriaci ockovat lebo vovakcinach co len vsetko je. Minule som citala ze kadejake zvieracie virusy. Fuj.

Deria

Vies, ze veriaci maju hriech, ak pouzivaju, ci len veria na homeopatiu? No preco asi, ked je neucinna??? Vraj su v nej nejake negativne sily, tusim od diabla. Zrejme niekomu riadne pomohla a sa od strachu pokakal.

GoFruit

No tlacenice ee. Ale pandy urcite chcem vidiet. My si kupime permanentku a budeme chodit kazdy tyzden ako minuly rok. Je to iba hodina cesty hehe.

GoFruit

No to s tymi mlackami nam nejak Ovecka nevysvetlil co?
No neva, je super, ze vieme co nam funguje a vieme to aj pouzit.

GoFruit

Inac nam dnes pricestovali do Zoo 2 pandy z Ciny tak sa straaasne tesim. Pojdem pokukat ale to tam bude ludi ja nakakanych. Otvaraju v aprili.