Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Ovečka, priemerná liečba onkologického pacienta v Európe stojí 280000 €. Tieto peniaze platíme povinne my zo zdravotného poistenia a z daní. Aj my, ktorí sa o zdravie staráme.
2 RNG kolko berie ta oasis of hope za leicenie rakoviny?? nejaky typek tam pisal ze on uz zaplatil 300 000 dolarov teda tam vidim jasnu motivaciu za par vitaminov zaplatis 300k aka je cena tych vitaminov niekde som cital o porovnani medzi napr homeopatikou a normalnymi liecivami..ak xces zarobit pri nizkych vstupnych nakladoch a bez rizika (ak lekar nieco poserie tak moze ist sediet) tak urcite alternativa...
2 hanka ty si dobra na zaklade par prispevkov si urcila ze sa mi nepostavi? hmm zrejme aj ty mas nejake vlohy co sa alternativi tyka...
Deria viem presne o čom píšeš. Riešením zdravotných ťažkostí pomocou naturálnej medicíny sa zaoberám už viac rokov a pomáha nám doma a aj v širokom okolí.Len niekedy mi to pripadá ako boj s veternými mlynmi. Preto nechávam na rozhodnutí každého, ako ,kým a čím sa chce liečiť - riešiť zdravotné ťažkosti. Či sa chce liečiť alebo vyliečiť. Na prvom mieste by mala byť bylinka, potom chémia - liek.Samozrejme aj lieky je veľmi potrebné kombinovať s prírodnými doplnkami výživy. Prírodné doplnky výživy znásobujú účinok liekov a zároveň eliminujú vedľajšie škodlivé účinky liekov.
Treba tu však podotknúť, že nezastupiteľné miesto má aj naturálna medicína.Základnou charakteristikou naturálnej medicíny je, že v liečbe aj v diagnostike uprednostňuje používanie prirodzených, najmä prírodných prostriedkov. To však neznamená, že v niektorých, najmä akútnych prípadoch, neodporúča aj použitie určitých chemicky vyrobených liekov, prípadne operačné riešenie. Dôležitou zásadou naturálnej medicíny je nielen zistiť príznaky choroby, ale hlavne príčiny, ktoré k nej viedli. A preto hlavným cieľom liečebných opatrení nie je odstrániť prejavy choroby, ale pôsobiť na rôzne choroboplodné faktory. Preto sa nesnaží liečiť len ten-ktorý orgán, ale komplexne celý organizmus. Pritom sa nesmie zabudnúť, že každý organizmus je iný a preto liečba je stanovená individuálne.
Alternatívna aj naturálna medicína majú však veľa spoločného.Na Slovensku existuje Spoločnosť alternatívnej medicíny, v ktorej prevažnú časť tvoria nelekári - liečitelia, kým v Lekárskej spoločnosti naturálnej medicíny drvivú časť tvoria lekári a zvyšok veterinári a farmaceuti. Aj keď názov nieje až taký podstatný, predsa pojem "alternatívny" evokuje dojem, že alternatívna medicína je alternatívou k oficiálnej medicíne.Koncept Naturálnej medicíny je však taký, že nejde o alternatívu k modernej školskej medicíne, ale o jej súčasť. Vzhľadom na veľký dôraz na komplexný, celostný, čiže holistický prístup k pacientovi, bližšie než označenie "alternatívna"je k naturálnej medicíne označenie "holistická medicína".
Definicia alternativnej liecby je taka, ze pouziva prostriedky a metody take, ktore su nie oficialne uznane medickym monopolom.
To neznamena, ze sa neprevadza riadne vystudovanymi lekarmi, ktori sa ale rozhodli pouzivat miesto schvalenych chemickych liekov a metod ine, lebo s nimi mali lepsie vysledky.
Predsa by neboli blbi a plavali proti prudu, boli za to prenasledovani, keby nemali lepsie vysledky, to musi pochopit aj ten najzadubenejsi odporca.
Len v USA je takych vyse 15 000, celkove na svete vyse 64 tisic, tak to tvrdi organizacia Health Science Institute, v ktorej su zorganizovani alebo do nej zapojeni tisicky lekarov.
Inu alternativu, tj ludove liecitelstvo, samanstvo, ayurvedu a cinske lekarstvo tu nezastupujem a neuvadzam, aj ked maju obcas rozne uspechy. Ale lekari-vyskumnici do nich casto prihladaju, zistuju co v ich prostriedkoch je ucinne, ktore zlozky napr z bylin ako ucinkuju a na zaklade svojho vyskumu urcuju vytazky s presne urcenymi ucinnymi latkami na klinicke uspechy pri lieceni roznych chorob.
A ked im to da lepsie vysledky, ako sucasne lieky, tak to od nich aj druhi odkukaju a pouzivaju, hlavne na sebe(70% z zhruba 700 tisic US lekarov pouziva doplnky na sebe a svojej rodine) a niektori odvazlivci, co su ochotni vzdorovat monopolu to predpisu aj svojim pacientom, takych je asi v USA len 1,5% dokopy,mnohi funguju len potajomky zo strachu pred prenasledovanim.
@Odpovedam:
1. Aj ked som sa nevyjadrila celkom tak ako pises ale ja osobne som sa nestretla s tym, ze by niekomu z mojich blízkych, ci známych predpisovali lekari vitaminy. Na vsetky tie choroby, ktore som tu spomenula brali ti ludia na pokyn lekara len lieky a to viac rokov. Výsledok, resp. zlepsenie ziadne! Ja nemam od coho upustat, pisem tu moje skusenosti.:)
2. Citas nepozorne. Nikde netvrdim, ze lieky su uplne nepotrebne. Pisala som, ze by >prevazna väcsina< nemusela byt predpisovana a to je rozdiel.
3. Ci su vitaminy alternativna liecba? Nuz, zalezi na tom, ake vitaminy a ake davky sa beru. A ak tie vitaminy liecia, tak patria iste do altern.liecby. Nuz ja som ale este nepocula, ze by si niekto kupil v lekarni vitaminy a ze by sa mu od nich zdravotny stav zlepsil.
Deira suhlas.
Co sa tyka Ovecku, u neho je to horsie, nie je zaujaty.
Ovecka je len desperado, ignorant, inpotent, ktory trpi defektom osobnosti, degeneraciou , somnambulizmusom .
P.s- co jasne dokazuju jeho prispevky (chronologia)
Deria, a mozno by si mozno aj ty mohla kusok popustit od skalopevneho nazoru, ze lekari vraj liecia len chemiou. Podla teba neodporucaju vitaminy? Zdravu stravu? POhyb? To skor ludia su lenivi sa menit a radsej vsetko zvalia na lekara. Uvedom si, ze su pripady, kedy to bez chemie nejde. A vobec, definuj, co je to alternativna medicina, lebo som to z vasich prispevkov nepochopila. To su podla vas vitaminy?
Hanka, nenechaj sa vytacat, nema zmysel sa tu hadat s niekym, kto je zaujaty voci alternativnej liecbe. Ja mam tiez svoje skusenosti napr.s vynikajúcou doplnkovou vyzivou a kedy som tu co o tom napisala, vzdy to bolo bud nepovsimnute alebo ironizovane. Ako napr. uz x krat pomohli tieto vitaminy aj pri vaznejsich chorobách a nie jednemu ale mnohym v mojej rodine a mojim znamym. Osteoporoza, o tom som uz tiez pisala, ako sa moja znama vyliecila touto doplnkovou vyzivou z osteoporozy. Mojej mame pomohli po 15-tich rokov bolesti z dosledku neprekrvenia. A to za tak kratku dobu, ze lekari boli v soku. Takisto jednej nasej znamej sa vynikajuco upravilo neprekrvenie a to sa uz roky tiez napchavala predtým liekmi. Moj brat mal anemiu a zle pecenove testy. Nakolko mu nemohli dat zelezo, pretoze skodi peceni, nedali mu ziadne. Dostal tieto vitaminy a zelezo, ktore neskodi na pecen, lebo je z fumaratu. Za 3 tyzdne bol na krv a vysledky vyborne. Doktori znovu v soku. Dalsi pripad: sestra bola u mna v DE a jej lieky na tlak, ktore berie uz roky, si vzdy vzala so sebou, ked prisla. Tento raz zostala u mna o mesiac dlhsie. Nepriznala sa mi vsak, ze uz mesiac nema lieky na tlak. (Vraj mi nechcela robit starosti.)V tom case sme robili prave tuto vitaminovu kuru. Az po ceste na SK v aute sa mi priznala, ze uz mesiac neberie jej lieky na tlak, lebo nema. Samozrejme, ze som jej vynadala, ako moze byt taka nezodpovedna, lebo vitaminy sem, vitaminy tam, aj tak by som nedovolila nikomu take lieky vysadit, lebo si to nemozem zobrat na zodpovednost. Ked sme prisli na SK, hned som ju surila k doktorovi. Tentoraz som bola sokovana zase ja. Tlak vynikajuci! Taky dobry nemala, ani ked brala lieky. Mam pokracovat??? Nuz, keby sa lekari zaoberali takýmito prirodnymi "liekmi", mozno a nie mozno ale iste by sme mohli vela liekov vysadit, resp. by drviva väcsina vôbec nemusela byt predpisovana. A tak sestra berie lieky na tlak nadalej. No co uz, darmo je, do velkej miery sme zavisli od lekarov. To by sme museli sami studovat medicinu, aby sme boli schopni rozhodovat o tom, kedy je skutocne potrebna chemia a kedy nie.
Moze sa tu teda pisat do nekonecna o úspechoch alternativnej liecby, pre jej odporcov budu taketo a podobne uspechy stale len nahody.:) Takze nema zmysel o tom diskutovat.
2 kabel dik to sa dobre pocuva :) ...