Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

Ivka 1

Tak neviem ovečka máš tak málo skúseností alebo si taký zaslepený?
V akej sfére pracuješ ?
A tie nie "moje" alternatívne spôsoby keď pomohli mne a mojim blízkym, známym ...prečo by nemohli pomôcť aj iným a dokonca veľkým vzorkám ? A ako vieš,že nepomohli ?

Deria

Okrem toho mna osobne trapi aj kolko zvierat sa zneuziva "v zaujme medicíny" na pokusy v laboratóriách. (Samozrejme nevynimajuc kozmetiku, cist.prostriedky a cely ten Scheiß) ale to uz je o inom. O tom som tiez citala knihu. Väcsina takých pokusov na zvieratach je nepotrebna a dokonca nebezpecna, lebo neviem kolko rocne (zabudla som)zomrie pacientov na ucinok liekov, kde pri testovani zviera nezabije ale cloveka ano. O tom, kto zomrie na následok takeho lieku sa vsak samozrejme nikto nedozvie.
Ovecka, teraz nezacni s tym, ze ci su mi zvierata prvorade a ci mi nezalezi na ludskom zdravi. Ja prezentujem to, co som citala. A verim tomu.

GoFruit

Uz viem preco sa nasi nestazovali a nepodali trestne oznamenie za takmer zabitie sestry. Lebo si mysleli ze lekaru drzia spolu a uz sa sestry ziaden lekar v jej mensom meste neujme a nebude ju liecit. To sa casto stava v malych mestach ze lekari sa to dozvedia a potom co. Bude cestovat ja neviem aj kam....

Deria

No vidis Ovecka, teraz by sme mohli my oponovat, dokaz, ze boli tie testy neucinne. Alebo si bol pritom? Takisto som citala od lekara z altern.mediciny, ako sa niektore take testy robili. Dali pacientom napr.uplne nizke davky vitaminov, ktore ani nemohli posobit ucinne a potom napisali ako výsledok testu, ze su neucinne.

0vecka

2 Ivka ty zjavne nechapes rozdiel medzi stazovanim sa a podanim trestneho oznamenia...

okrem toho bordel by mal robit kazdy kto ma pocit ze su jeho prava porusovane to je jasne... ale odkial ma nadriadeny lekara vedeit ze nieco s jeho zamestnancom nieje v poriadku ak sa nanho nikto nestazuje? Myslis ze ja ked nieco v praci poseriem a zakaznik nic nepovie tak sa o tom vobec moj sef dozvie? Saq to je zaklad, kritizovat.

A ty tiez nerozlisujes medzi slovenskym zdravotnictvom a lekarskou vedou ktora sa na SK vobec alebo len minimalne riesi... a tie tvoje alternativne postupy boli (nie vsetky) testovane na vecsich vzorkach ale ukazali sa kao neucinne... preco by mali pomoct tebe ak nepomohli na velkych vzorkach?

Ivka 1

Ovečka celé je to o tom, že nemáš zlé skúsenosti ani čo sa týka Teba samého a ani čo sa týka Tvojich najbližších. Všetko je to zrejme OK. Buď rád. My sme napríklad robili v nemocnici riadne vetry , vybavili sme všetko alebo takmer všetko. Informácie sme zháňali rôznymi cestami a z rôznych zdrojov. Dovtedy sa nič nedalo, nič nešlo, nerobilo sa a zrazu sa všetko dalo, robilo sa ... ale prečo to nebolo samozrejmosťou ?A tak je to so všetkým aj s inými formami liečby daného ochorenia, na ktorý nás lekár lieči. A keď príde niekto s riešením,že sa to dá aj ináč, iným spôsobom, najradšej by ho zakopali pod čiernu zem. Ľudia nemajú informácie, buď sú leniví si ich zháňať ale skrátka nemajú na to, aby sa dokázali postaviť hoc len sanitárke na oddelení a o sestričkách a doktoroch vôbec nevravím. Lekári zase nemajú čas študovať iné alternatívy liečby, verím,že majú toho viac ako dosť a tak je jednoduchšie napísať liek bez vysvetľovania....
Zlých skúsenosti máme viac ako dosť. Počnúc mojim synom a končiac nedávno zosnulým švagrom na onkologické ochorenie.Nezatracujem lekárov ani lekársku vedu ale hľadám lekárov naklonených naturálnej medicíne a hľadám spôsoby, ako sa to dá aj ináč. Napríklad prírodnou cestou ale tá začína predovšetkým prevenciou a na slovo prevencia, moc ľudia nepočúvajú.
A ešte taká otázka :"Koho už odsúdili bez dôkazov ?"

0vecka

inak zaujimave ze je tu skupinka ludi ktora ma zle skusensoti s lekarmi.. ja napr nemam ani jednu... len raz mi nieco robili nieco bez umrtvenia ale na to ma upozornili ze nemaju...

navyse tieto veci co sa tu stazujete su problemom jednotlivych lekarov preco sa nikto nestazuje ze mu nejaky alternativny napravac skoro odtrhol nohu ?? poznam take pripady z okolia. Lenze vy tu nespochybnujete lekarov ale celkovo lekarsku vedu ...

co sa straty licencii tyka dajte do google : doctor lost his license a uvidite kolko odkazov to vypluje...

inak prvykrat pocujem ze na stazovanie sa treba nejaky dokaz. Takisto aj na vyske som sa stazoval na nejakych ucitelov ktori robili bordel. Mali sme black box... kupodivu sa tak tretina veci aj vyriesila... Ono ten nadriadeny je tam od toho aby taketo veci riesil takze min. hodi rec s tym doktorom napr. AK by sa mu napr traja ludia pisomne stazovali a potom by kvoli tomu lekarovi niekto zomrel tak by sa nikto nepytal ze ci nepochybil anhodou jeho nadriadeny ze tieto staznosti nepresetril??

GoFruit

Inac sestra nelezala len raz na are vdaka vine lekarov. Ale druhykrat uz neviem kvoli comu to uz som doma nezila a nezataxovali ma tym. Hold smola.

Ivka 1

Vidíš Ovečka a tam je ten "pes" zakopaný:) Ľudia sa nesťažujú ale často sa ani nemôžu sťažovať, nemajú dôkazy. Niečo podobné sa stalo aj nám s našim ockom. Liečil sa na internom oddelení, pán primár robil nejaký výskum účinnosti nejakého lieku. Bohužiaľ vtedy,sme tomu nevenovali s mamou pozornosť, ocko si to riadil všetko sám. Po mozgovom infarkte,keď sa stal úplne imobilný, s úplnou stratou reči, sme sa začali zaujímať u pána primára,o aký výskum vlastne šlo. Na naše veľké prekvapenie - nič z toho nebola pravda. Záznamy v zdr.karte buď zmizli alebo tam ani žiadne nikdy neboli. Môžeš sa sťažovať ? Bez dôkazov ? Kde ? Kto by nám uveril? O ďalších peripetiách ockovej liečby nebudem ani písať. Už je viac ako rok na pravde božej. Ešte taká otázka. Myslíš si,že taký obyčajný človiečik, čo verí lekárom všetko od A po Z, si vôbec dovolí pochybovať o ich rozhodnutiach- spochybňovať postup liečby ? Veď pre nich sú to polobohovia v bielych plášťoch. Takže kde niet žalobcu, niet ani sudcu.Máš pravdu,ľudia sú leniví si niečo zisťovať a je pre nich oveľa jednoduchšie nechať to všetko na lekárov.