Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
GoFruit, nepodali, lebo vedeli, ze aj tak je chyba doktorov sakrametsky tazko (alebo ak vôbec!)dokazatelna.
2 GoFruit jj toto je problem... ono aj kebyze sa nic dokazat nedalo tak ver tomu ze by sa jej nadriadeny pytali a ak by sa to stalo znova tak uz ma pruser... len problem je v tom ze nikto nic a potom to vyzera ze no sak sa na nu nikto nestazoval.
Tiez rodicia nepodali staznost ked sestru skoro zabili na alergologii - chapete to??? Na alergologii apotom lezala adi 5dni na are. Odvtedy ma aj nasledok a velmi neprijemny ktory jej ubral riadne na sebavedomi. Neviem preco to neriesili. Skoda. Mohli aspon tej doktorke zneprijemnit zivot.
2 RNG lenze tvoj problem je v tom ze po prve ja nepoznam cloveka ktory ma tolko skusenosti s lekarmi ako ty. Teda a tym ta nechcem urazit asi niesi najzdravsi clovek.
A dalej ty nevies dokazat tie statistiky tych mexikancov. Kto ini okrem tych samotnych klinik tieto cisla potvrdil?
Daslia vec je ze ak ma ta farmakolobby take chapadla ze ovlada celu USA myslis ze by bol problem zaplatit nieco nejakej mexickej mafii aby tie nemocnice odstranila?
Podla mna je jednoduchsie ovladnut mexiko co sa farmacie tyka ako USA EU Japonsko a neviem este ake ine velmoci co sa tohto tyka... Toto by bola konspiracia ovela vecsia ako napr take pristatie na mesiaci co je tiez blbost a tiez su ludia ako ty ktori su schopni odprisahat ze tam ti amici neboli, pritom taka kosnpiracia by zahrnala zopar tisic ludi. Farma kosnpiracia by zahrnala ovela viac. Navyse v hocijakej krajine by mohli tie vysledky doakzat. Co viem tka mexiko oficialne nehovori ze vedia liecit rakovinu lepsie ako USA...
2 Ivka 1 to ze si ludia neuplatnuju svoje prava je uz ina vec... co viem tak v USA nejeden prisiel o licenciu... a tusim aj na SK boli uz take pripady. Ono to ze su ludia posrati este neznamena ze sa to neda.
Ovecka, cely svet bezi na peniazoch, tomu sa predsa vyhnut neda. Ale rozdiel je sa vyliecit s vyssiou pravdepodobnostou a lacnejsie ako vyliecit sa s mensou pravdepodobnostou a ovela drahsie.
Inac ja tu nerobim reklamu na Mexicke nemocnice, len ich uvadzam ako zdroje alternativneho liecenia, kedze v USA je to v pripade rakovin zakonom zakazane lekarom, protiustavne samozrejme.
Takze mas na vyber naucit sa liecit sam seba doplnkami, alebo ist do Mexika, kde ti to spravia mexicky lekari a zarobia na tebe.
Teda neoderu ta o cely majetokl ako v USA a maju lepsiu statistiku vyliecenia, vlastne prezitia 5 rokov, lebo tak sa posudzuje ucinnost liecenia. Naviac tam nie su tie hrozne nasledky chemoterapie, ktore som uz mnohokrat na pribuznych a priateloch mal moznost pozorovat.
Ja osobne viem o roznych metodach liecenia rakovin dost na to, aby som tam nemusel ist. Problem je len najst kliniku, kde by mi robili vysetrenia(najma CT a NMR, aby som videl, ako to liecenie postupuje. Zialbohu velka vacsina onkologickych klinik, ked sa dozvie, ze pouzivam alternativne prostriedky a nehodlam ist do nemocnice na nimi predpisane procedury(tj chemo, radiaciu a chirurgiu) tak mi odmietne akekolvek sluzby, aj keby som im zaplatil za ne dvojnasobok ich nemozne vysokych cien. Oni nechcu par krat 2000 dolarov za NMR alebo tisic za CT, oni chcu zo mna vytlct najmenej 150 000 a chcu aby som im podpisal, ze mozu na mne robit cokolvek oni uznaju za vhodne, tak ako som to bol nuteny urobit pred pol rokom, ked som, musel ist do nemocnice na operaciu zlcnika, co sa mi plny kamenov bez akehokolvek varovania zacal doslova rozpadat.
Za 6 dni do mna nacpali hropmadu vseliakych liekov, najmenej 6 druhov atb, znicili mi crwevnu floru, krvacanie vnutonne som musel potlacat rebarborou skoro 2 mesiace, dostal som aj plesnovu infekciu na pohlavny ud z nedostatocne sterilizovanych nadob na moc(nuz samozrejme so znicenou crevnou probiotickou florou som podlahol kvasnej infekcii, co by som so zdravou crevnou florou urcite nedostal) a celkovy ucet som ani nikdy nevidel, len predbezny, lebo mam dobru poistku a ta mi cely pobyt v nemocnioci na stastie hradila. Predbezny ucet za tych dni bol 105 tisic dolarov, izba v tej nemocnici stoji vyse 4500 dolarov denne 1 hodinova operacia so 4 lekarmi iste aspon 50 tisic, lebo inac by to na tych 105 tisic nemohlo vist.
Nieco iste pytali aj za sondu do zlcnika, ktoru mi robili osobitne pod narkozou na zistenie, ci tam nemam nejaky kamen "zasprajcovany" v zlcovode.
Nuz ale nemozem sa stazovat, bola to neocakavana pohotovost, akutny pripad a keby som mal na take nieco cestovat do Mexika a nie do par sto metrov vzdialenej nemocnice, asi by som to neprezil
Ovečka ak lekár niečo "poserie" nestane sa mu taktiež nič. Až na ojedinelé prípady,keď sa pacienti alebo príbuzní rozhodli podať sťažnosť na úrad na dohľad nad lekárskou starostlivosťou. Veľmi zaujímavé by to bolo,keby to urobil každý,kto nie je spokojný s prácou lekára.Väčšinou sa však nič nedeje a ak aj, ide sa podľa známeho pravidla " Ruka - ruku myje" Takže sa ľudia ani nesťažujú, veď aj tak sa nič nikomu nestane.Až na ojedinelé prípady.
Inac tu ich mas tych mexickych klinik viacero
www.cancure.org a podla roznych metod co pouzivaju ta moze pobyt u nich stat aj 30 000 dolarov, najma pouzivanie nizkodozovej chemoterapie(insuline potentiation) s operaciami a hyperthermiou.
Ale aj tak je to len 1/20 toho, co to stoji v USA.
V USA su besne predrazene vsetky lieky pozri na ceny niektorych a hodnotu chemikalii v nich
www.rense.com
No a inac to nie je ani v Europe, kde podla mojho brata v Svajciarsku plati 3 az 5 krat tolko za aspirin, nez tu v USA.
A take niekolkomesacne liecenie tu prinesie aj dobre poisteneho cloveka uplne na mizinu, vycerpa mu vsetko, co za zivot zarobil a usetril.
Takze aj financne hladisko je pri lieceni velmi dolezite a predchadzanie chorobam pouzivanim doplnkov je definitivne lacnejsie, nez liecenie tych chorob.
2 RNG lenze ty porovnavas absolutnu cenu... za par vitaminov predsa ten alternativec nezaplti nic... pritom za chemoterapiu sa platia tazke prachy... to si treba uvedomit ze ak ti predam topanky za 50 EUR a poistovna ti da auto za 15 000 tak enmozes predsa povedat ze topanky su lepsia volba... Akoze ja tam vidim jasnu motivaciu zarobit.
navyse ak lekar neico poserie a da chemoterapiu napr zdravemu cloveku a doakzu mu to tak mu min zoberu licenciu... co sa stane alternativcovi ked da niekomu vitamin C a on na nasledky neliecenia zomrie? no nic...
ovecka, dnes su lieky coraz drahsie, casto uplne absurdne predrazene, takze napr liecenie rakovin v USA stoji 150 000 az vyse 600 000 dolarov kazdeho(tj vacsina z toho jeho poistovne) a Mexicke nemocnice rataju len maly zlomok z toho. Kolko, to ti neviem povedat, ale americania sa tam hufom hrnu takze je z toho tzv "zdravotna turistika"
Inac rozne rakoviny a rozne liecebne postupy v Mexiku stoja rozne sumy Tpo sa neda len tak z brucha povedat. Tu ti uvediem temu juednes sestricky, ktora tam isla si vyliecit rakovinu prs.
www.chrisbeatcancer.com
A tam som v diskusii nasiel spomenute 5000 dolarov ucet jednej z nemocnic v Mexiku
Samozrejme ked ja hovorim o lieceni alternativou, tak nespominam chemoterapiu, ale napr v Oasos of Hope, dr Contreras ppouziva aj chemoterapiu s malymi davkami chemoterapeutik, ktore posilnuje inzulinom, takze rakovinne bunky , ktore xsa otvaraju na signal inzulinu na prijem cukrov ovela viac, ako ine, dostanu aj ovela viac tych chemoterapeutickych jedov. A dr Contreras pouziva dokonca aj chirurgiu.
Ja osobne som len za doplnkovu liecbu, ktora sa da celkom pohodlne robit aj doma, len treba vediet, ako na to a spolupracovat s lekarmi v pripade, ze pouzivas aj infuzie ale najma na sledovanie, ako ti nadory na rozne doplnky reaguju a podla toho nastavit/upravit davky roznych.
Aj Mexicke nemocnice, hoci ovela lacnejsie ako US onkologicke kliniky su zalozene na zarobku lekarov, preto sa tam pouzivaju aj niektore metody, ktore su drahsie alebo predlzuju liecenie, hoci lekari to tam popieraju vehementne.
Ale rozhodne to nerobia na ukor zdravia pacienta a ja osobne, keby som mal smrtelnu chorobu ako rakovina by som sa na par extra supov nepozeral, teda pokial je to v mojich financnych moznostiach.