Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Tuvobec nejde o to cj si tu RNG vazime ale ide o to ze hadam nemusim mat s RNG r9vnaky nazor na vsetko. To nema nic spolocne s vazenim.
Hej Deria, nabuduce si to homeopatikum daj rovno ty a uvidis ci zabere aj tymto sposobom. Hehe
Ejha, Ovecka, takze ked dam psovi placebo, dam ho sebe? To je take jednoduche? No super, hlavne, ze to pomoze. Ci uz je to tak ako hovoris alebo nie.:)
Ja osobne si RNG vazim. Ale preco by som musela so vsetkym suhlasit, ak mam iny nazor a skusenosti? Takze neviem preco by sme sa mali kvôli tomu hadat.
Cez to vsetko si myslim, ze doplnkova vyziva, vitaminy, rozne prirodne produkty je jedna vec a homeopatia druha vec.
Ovecka, ja som prilis stary, aby som nemal o sebe jasny obraz a nepotreboval ziadne ocenenie od druhych ludi. Ja svoju hodnotu poznam, ci so mnou jednotlivi ludia suhlasia, alebo nie.
A tu sa nejedna vobec o suhlas so mnou, ale s mnou uvadzanymi alternativnymi lekarskymi nazorami.
A aj ked niekto nesuhlasi, ma mat moznost si vybrat a nie byt jednoducho monopolom o tu moznost pripraveny.
Nuz a pre to sem pisem, je to vec slobody informacii, nie co je spravne a co nie na liecenie. To nechavam na jednotlivcoch si vybrat.
A stoji ma to hromadu mojho vzacneho casu, co by som osobne mohol ovela lepsie vyuzit na svoju rodinu a podnik , ktorych o tento cas pripravujem.
Takze aj ked so mnou nesuhlasite, aspon respekt by ste mali mat a chapat moje pohnutky, ktore su pomoct sirit informacie, ktore su inac znacne zablokovane.
Ja si to myslim stale. Viem co povedala doktorka sestre a mam o tom aj precitane dost.
Kde ja davam za pravdu rng. Ved ty uz ani nevies co pises. Ja som vobec neni za doplnky tak ako to tu beries ty ale to si ty nepochopil. Doplnky ano ked je to nevyhnutne ale u mna je zdrava strava na 1. mieste.
ja chapem len to ze RNG davate vzdy za pravdu lebo je alternativec ale ja viem o tom hovno lebo som proti alternative to len tak...
takisto sisi donedavna myslela ze ten liek tusimna dvojite w sa nesmie uzivat s vitaminom K asi tak nejak to bude s tym ibuprofenom
Ovecka ty si asi nieco mylis? Ja a ani Deria nemame s naxormi RNG nic spolocne. Mne je kedno co si on tiez o homeopatii mysli, pokial to zabera. Chapes? Ci asi nie co?
Inac ten nurofen je riadne svinstvo. Obsahuje tolko parabenov - co nechapem - lebo v dnesnej dobe uz vsade vystrihaju pred parabenmi v kozmetike a pritom do malych deti sa to dava. Ako je toto mozne? V kozmetike nie a do ust ano. Je to hnus a prave preto som rada a ďakujem ze mame moznost volby.
2 Deria ak das psovi homeopatikum tak si prave dala placebo sebe... preto sa robi normalne double blinded test... ak by som ti to homeopatikum vymenil za nieco ine tak povies takisto ze to pomohlo..
A preco teraz nepoviete jaaaj RNG to je ten co neveri na homeopatiu ???
On by radsej dietatu napchal chemiu a ja som to riesila takto. Nahodne je krasne, ze existuje taka rozmanitost. Je to uzasne, ze si mozeme vyberat, Deria som vdacna za to ze nemusim davat synovi ziadne skodlive lieky. Len raz som mu dala na svk lebo sme nemali nic lepsie nurofen a chdacik dost zle reagoval na tu chemiu. Mal v stolici oranzove hlieny. Odvtedy som mu nedala na nic ziaden liek.
GoFuit, nikake vysvetlenie ti Ovecka neda, pretoze neveri ani tebe ani mne. Proste si vymyslame.:D Len neviem, co by sme z toho mali.