Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Prave som pisala o tom, ze dieta, ci zviera nevie, ci dostava placebo alebo nie a predsa mu homeopatia pomoze. Ale mne je v podstate srdecne jedno, ci tomu verite, nemienim nikoho presviedcat.:)
Ovecka hehe tak to je jasne ze to viem. Ty nemas dieta. Ja mam a viem ako spi teda nespi ked ma horucku. Celu noc preplace a budi sa len co zaspi. Ked som mu dala homeopatikum prespal pokojne celu noc. Takze tak. Mas vysvetlenie? Ja som vazne zvedava.
Ja sa sem v ziadnom pripade nechodim hadat, ale len prinasat informacie od lekarov, co maju uspechy ale su medickym monopolom potlacani, takze nemate moznost sa ich nazory a metody dozvediet.
Osobne som toho nazoru, ze ludia maju ustavne aj prirodzene pravo sa dozvediet vsetko, co sa na svete odohrava, najma ked sa to tyka ich zdravia a zivota.
2 RNG a teray sa hadaj s deriou lebo na jej psovi a na malych detoch to funguje :)
ina homeopatika nedopadli velmi zle ale dopadli tak ze si takisto mozes dat lentilky. Velmi zle je imho velmi mala ucinnost
Placebo efekt, tj viera v lekara a metody naozaj pracuje, pre to maju samZni okiadzanim a zariekanim az 80% uspechu v liecbe, a klasicka medicina len 95%. Preto sa placebo efekt pri posudzovani ucinnosti liekov musi odstranit tz Double blind/dvojito zaslepenym sposobom, tj porovnavaju sa 2 skupiny, kde jedna berie roznako na vonok vyzerajuce placebo ako druha, a ani samotny podavajuci nevie, co komu podava, vie to len kontrolny lekar/vyskumnik, co priamo s pacientami ani do styku neprichadza.
Zialbohu pri tom homeopatika dopadli velmi zle, co je samozrejme, kedze podla definicie je to vec viery a casto takeho riedenia , ze sa v niektorych nemoze nachadzat ani jedina molekula latky, ktora dava podobne ucinky, ako ma ta choroba a homeopati VERIA, ze to je dovod na ucinnost.
Nuz ked to aj pacient uveri, tak samozrejme to pracuje na silnom placebo efekte.
Placebo efekt pouzivali nielen samani ale aj lekari uz od stareho egyptas, pre to je pre nich dolezite si udrzat povest pomahacov a neomylnosti, lebo ked pacienti o tom nezapochybuju, na 80% im zaberie placebo efekt, aj ked samotna droga je uplne neucinna, oficialne posudzovana double blind.
2 GoFruit aha a ty si jasnovidec kedze vies co by bolo keby?
2 Deria uz si to tu pisala...vies ono su dve moznosti bud je fyzika ako ju pozname na hovno a vsetky studie ohladne homeopatie boli podvod alebo si jednoducho slusne povedane pozorovanie prisposobila ocakavaniam co myslis ze je pravdepodobnejsie?
Najlepsim dôkazom, ze homeopatia funguje, su male deti a zvierata. Tie si nevedia vsugerovat, ze sa po podani homeopatik vyliecia.
Moja stara fenka sa pomocovala ale riadne, kazdy den som pod nou nasla velku mlaku. Homeopatka na zvierata mi dala Globuli, ktore som mala denne fenke davat a povedala, ze pravdepodobne to uz musi brat do konca zivota. Aj tak bolo. Fenka sa asi po dvoch dnoch ako zázrakom prestala pomocovat. Sama som bola zvedava, co sa stane, ked ich vysadim. Asi po polroku som ich vysadila a hla, fenka urobila mlacku! Tak som si povedala, ze uz to skusat nebudem. O niekolko mesiacov som zabudla Globuli objednat, takze sme ich asi 2 dni nemali a znova sa pomocila. Tak to islo asi 2 roky, po pomocovani ani chyru. Az pokial sa nestalo, ze sa zasielka omeskala, zase islo o nejake 2-3 dni a fenka sa znova pomocila. Ze by to bola vsetko len nahoda? Faktom je, ze ta homeopatka urci kazdemu zvieratu jednotlivo davku aj potenciu. Pretoze uz sa stalo, ze som niekomu poradila, aby svojmu psikovi, ktory sa tiez pomocoval, skusil tie iste globuli a nepomohlo. Ked psika homeopatka vysetrila, nasadila mu globuli trochu inac a zaposobili. Nuz luda skusaju na vlastnu päst homeopatiu a potom sa cuduju, ze nefunguje. Ale uz sa stalo, ze sa niektori sami trafili a pomohla. Tato homeopatka je vynikajuca, ked bolo zviera tazko chore a potrebovalo napr. antibiotika, poslala pacienta k veterinarovi. Ale tiez mi hovorila, ze majitelia zvierat chodia casto po veterinaroch, ktori do zvierat pchaju dlhu dobu kopu liekov a ked sa stav nelepsi a uz je velmi zle, pridu k nej vlastne ako tazke pripady.
Takisto tu mam homeopaticku na vtactvo, ktora je siroko-daleko znama, chodia k nej naozaj zdaleka. Takisto mi pomohla super homeopatiou, ked som mala choru andulku. Okamzite zabrala.
Mnejejedno ci tomu veris len mi prosim ta ako odbornik na neucinnost homeopatie vysvetli preco ucinkuje. Alebbo to su nahody? Ked nieco tvrdis mal by si to aj vediet vysvetlit. Tak ta ziadam o vysvetlenie ked ma dieta horucku 40 st. A dam mu homeopaticky cipok aby sa dobre vyspal a neprerusovane ako to ze sa raz v noci nezobudi pricom keby som mu nedala nic tak by ani nezaspal a ak by zaspal tak by bil o 10 min hore max 15. Prosim vysvetli mi to.
pomoooooooc
homeopatia je blbost ako traky... mozes hodit do atlantickeho oceanu kilo neviem akej latky a podla teorie homeopatie je cely atlantik liecivy...
je dokazane ze v tabletkach homeopatiky sa nenachadza ani molekula ucinnej latky a vsetky studie na tuto temu nepreukazali ucinky vyssie ako je placebo takisto ked sa predavkuje clovek homeopatikami a ide do nemocnice s tym ze ma priznaky otravy tak mu rovno povedia ze mu nic nemoze byt lebo zjedol trosku cukru a poslu ho domov ... po celom svete sa robia akcie kde ludia zjedia celu skatulku liekov na spanie (homeopatickych) a nikdo z nich nieje unaveny... Co aky dokaz este chcete o tom ze homeopatia je blbost ? Takisto sa najdu ludia ako vy co odprisahaju ze homeopatia funguje a ze to maju otestovane na sebe, ale viac ako placebo to nieje.
Akoze vy verite totalnym hovadinam.