Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Kedze tu niektori spochybnujete homeopatiu ako celok, tak to mam chapat akoze tak, ze lekar Samuel Hahnemann bol sarlatan?
Vzdy si zistujem, co uzivam - nech ide o cokolvek, nielen lieky. treba sa informovat, to je jasne, mnohym ani nenapadne letak precitat. Ale rovnako tak je na mieste informovat sa aj o neucinnych metodach, pretoze mnohi nepoctivci si na tom vyskladali biznis. Homeopatia je o viere, nie o liecivom ucinku, preto logicky ani vedlajsie ucinky nema. Ale ja by som teda nebola ochotna platit za nieco, co sice neskodi, ale nema ani ucinok. Takisto by som sa nenechala liecit u alternativca, ktory nema medicinu nastudovanu. ved to nedava zmysel, ze nema vzdelanie ohladom ludskeho fungovania a predpisuje liecbu.
Nizsie som sa pytala na rozdiel medzi konvencnou a alternativnou medicinou. Nerozumiem tomu. Bud nieco funguje a lieci alebo nie. Konvencna medicina nelieci len chemiou, pouziva aj terapie, doplnky vyzivy, diety, cvicenia a pod. Preto nerozumiem, co ma k tomuto byt tou alternativou.
Homeopatika maju vedlajsie ucinky? Ak ano, idem si to nastudovat. Zajtra sa pozriem na letak. Dobru noc
Dakujem, GoFruit, kraaaasneeee.:)
Odpovedam, jednoduche, vedlajsie ucinky liekov si treba dokladne prestudovat, lebo su skodlive a vzdy nesu nejake riziko so sebou. Co sa o homeopatii neda povedat, takze nie je nutne to studovat.
Aha, takze letak si nastudujete, ale homeopatiu pre istotu nie :-) zaujimavy postoj :-)
Deria aha nieco na dobru noc
www.youtube.com
Tiez nechapem ma co si mam pozerat syudie o neucinnosti niecoho co mojej rodine pomohlo a zachranilo ma to pred skolabovanim - hehe keby som v noci nespala. Radsej pome Deria studovat pribalove letaky lieciv a ich neziaduce ucinky - to sa budeme divit.
@Odpovedam,
predstav si, ze to viem. Neskoro. Dozvedela som sa o vyrobe homeopatie a jej "neucinnosti" az ked mi pomohla. Ale mne vôbec nevadi, ze to nie je vedecky podlozene. Kto(co) lieci, ten ma pravdu.
Namiesto toho ste si mohli pozriet studie dokazujuce, ze homeopatia ucinok nema, teda okrem toho placeba. Ako moze mat ucinok nieco, co nema ucinnu latku? Nastudujte si nieco, ako sa riedia homeopaticke "lieky" a zistite, ze je to len voda. Dokonca homeopati priznavaju, ze homeopatia nie je zalozena na vedeckych poznatkoch. Cudujem sa ludom, co za toto platia take peniaze...
Joj ovecka ved sa necerti. Ty si pouzil tolko argumentov ze sa z nich ani len vymotat neviem :D
Peace.