Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Odpovedam tak mi vysvetli preco na detoch ta homeopatia ucinkuje. Preco???? Ja sa vas to budem pytat kym mi nedate adekvatnu odpoved. Preco to funguje na mojom dietati a ďalších? Pretoze napr ja som homeopatikum ktore som pouzila na dietati dostala odporucene od dalsej spokojnej mamicky a ta vobec nema taky alternativny styl zivota ako ja. Tak preco funguje na mojom dietati? Nahoda vsak?
A dalsia otazka preco s tym mate problem? Co vam vadi na tom ze clovek pouziva to co mu funguje? Preco sa snazite za kazdu cenu vnutit cloveki svoj obmwdzeny nazor? Preco nenechate ludi sa rozhodnut podla toho co chcu a acomu veria? Preco??? Preco?????? Preco????? Co si tu stale dokazujete? Verite klasickej medicine nadovsetko??? Ok tak sa liecte nou ale NEBRANTE DRUHYM VYUZIVAT INE METODY.
po a) skoda tejto temy, autorka, chcela poradit v niecom inom ;)
po b) ked uz tu ale spamujeme, tak aj ja pridam nieco :D homeopatia - viem,ze tam nie je ani molekula ucinnej latky (inak som studovana chemicka, tak mi tu nohovorte ze neviem o com hovorim ;) ) ale napr. na mne mi funguje. co ak to je cele inak? co ak nerozhoduje ucinna latka - samotna bylinka, ale "umysel" ktory bol do tej pirule vkladany? a na to su tie rozne postupy riedenia, zvysuje sa tym vraj ta potencia tej informacie, ktoru vkladaju (klasicky liek chemicky ked sa vyraba tak sa dba len na ucinne latky a mozno kdesi na zaciatku si vedci povedali, ze to bude fungovat na tu ci onu chorobu, ale v procese vyroby sa uz na to myslienkami nesustredovali, nedavali tam aj "sustredeny umysel").poculi ste uz ze voda ma pamat? ze za roznych emocii sa rozne krystalicky usporaduva? mam chut to vyskusat niekedy v labaku ak bude cas :) skratka, preco si naduti studovani ludia nepripustia, ze este je x veci, vplyvov a sil na svete nezodpovedanych? ze ludska mysel nie je celkom prebadana a mozno ma naozaj netusene moznosti? lebo rozmyslaju prilis ramcovo a nijak inak :) fakt zamyslite sa, preco x ludi povie, ze im homeopatia pomohla, ci zvieratam/detom a zas x ludi povie ze nepomohla. je to o placebe? ak ano, co je vlastne placebo? viera, myslienka ze mi to pomoze? mozno niekto ma sustredenejsiu mysel a tak takato myslienka ma vacsi vplyv na fyziku tela ako niekto s menej silnou myslou... je tam x otazok a odpovede ste neponukli, len ze to je apriori blbost :D
Som zvedavy, co si na to vymyslia...
Btw, je hlupost liecit sa neustale iba doplnkami, ale je hlupost liecit sa iba tabletkami. Kazdy musi najst svoj zlaty stred, kedy este svoje problemy budem riesit sam a kedy s tym pojdem k lekarovi po "zazracnu" tabletku.
Som zvedavy, co si na to vymyslia...
Btw, je hlupost liecit sa neustale iba doplnkami, ale je hlupost liecit sa iba tabletkami. Kazdy musi najst svoj zlaty stred, kedy este svoje problemy budem riesit sam a kedy s tym pojdem k lekarovi po "zazracnu" tabletku.
ano, philips, to je to tvrdenie homeopatov, ze voda ma pamat. Ale ine ani tvrdit nemozu, inak by nefungoval ani spominany placebo efekt.
Homeopatia - hlupost!!!
Ak by platila, tak potom ked splachnem do WC skatulku ATB, tak potom by mala mat vsetka voda ATB chrakter, kedze kolobeh vody v prirode funguje. Ale akosi to tak nie je.
Dalej, v kanalizacii sa daju najst stopy drog. Voda z kanalizacoe prejde cistickou, vypusti sa do rieky, vojde do podzemnych vod a znova sa nasaje a objavi sa nam v kohutikoch. Ak si pichnem vodovpdnu vodu do zily, tak zarucene sa zo mna nestane zavisli na drogach...
pripadne skus web quackwatch alebo za slovo homeopathy dopis "debunked". pripadne si najdi svoju cestu, oslov dobornikov, atd.
hanka, ked mas o to seriozny zaujem, najdes si to sama. a vobec, ake su tvoje kriteria "dostatocne vedeckeho" textu? hladaj v databazach pod hlavickou peer review. nic "vedeckejsie" asi ani nenajdes.
Ano, to som si nasla davnejsie ci vo wiki, knihach, odkazoch.
Ale dajte tu vedecke dokazy, ze homeopatia je šuvix
hanka, homeopatia sa spochybnuje sama. ved si najdi, ako sa vyraba homeopatikum. je to voda, u ktorej sa "veri", ze ma pamat a do nekonecna sa riedi.