Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

0vecka

2 philips ako som pisal robia sa akcie po celom svete tusim aj v prahe to bolo kde zozralo tak 100 ludi kazdy cely balik a nikto si ani nezyvol... takze ja by som to moc nerobil lebo tym len platis tych sarlatanov... pozri si na nete a ked bude zase taka akcia v prahe tak to radsej zozer tam... Inak homeopatia z pravidla nebyva moc draha

0vecka

len tak btw nebolo to tak davno co sa pustalo zilou pomaly ako vseliek na hocijaku chorobu a tiez boli ludia shcopni odprisaht ako tunak GoFruit ze im to pomohlo. Preto kedze vieme ze vlastna skusenost je velmi zly ukazovatel coho prikaldom je aj Deria a GoFruit vymysleli sme ucinnejsie metody na overovanie ucinkov len neviem preco niektori este ziju v stredoveku...

Co sa tych nadobiek tyka vyzval som uz 7 ezoterikov aby spravili test a pokusili sa priblizit double blinded testu..teda spravit si 20 nadobiek a generatorom nahodnych cisiel urcit do ktorych budu pustat aku energiu este pred zaciatkom experimentu a potom aby poprosili nezavislu osobu ktora nebude vediet kde ma byt ta pozitivna enegia nech urci do ktorych pustali aku energiu..cuduj sa svete vsetci suhlasili ale ani jeden sa uz potom neozval :)

otazkaodpove

phillips, presne tak, ako je to na nete uvadzane v tych roznych dokumentoch. to si este upresnim, teraz z brucha by som nevedela, ze kolko presne mali tu vodu v nadobke s takym slovom/myslienkou (mari sa mi, ze tyzden) a budem mat viac nadob s viac emociami (dobrymi a uplne opacnymi), no ved presne ako to tam je. pristrojove vybavenie v nasich labakoch je, tak uz len tuto cast a cas na moznost realizacie. napr. tu sa o tom pojednava www.youtube.com. znie to ezotericky, ale co ak na tom nieco je, a vysvetluje to aj tu homeopatiu? co myslis? a uz musim ist, ale zaujima ma nazor tych uplne silno skeptickych vzdelanych ludi (med., chem., fyz., farmacia) je to hned teraz blbost alebo nie? za pokus to podla mna stoji. ps: a taketo vplyvy sme nikdy nikdy na skole neskumali, na to nebol cas ani vola, ved sme technici :D

odpovedam

GoFruit, rozculovanie ti nerobi dobre, upokoj sa :-). Ved mne je jedno, co pouzivate. Minajte si peniaze, na co chcete. Ak hladas odpoved, hladaj sama. Ja necitim potrebu ti odpovedat na to, preco na niektorych detoch homeopatia funguje. Mozno len preto, ze chorobu vylezia, telo sa regeneruje samo a ked decko vidi, ze dostava liek (nemusi vediet, ze je homeopaticky), tak placebo zafunguje. Mimochodom, nikto tu nepisal, ze nadovsetko veri klasickej medicine, takze naozaj nemusis panikarit. Mne prekazaju hluposti, ktore sa siria po internete a v popularnej literature a s tym spojena ziskuchtivost jej autorov, ktori sa snazia oblbnut sugestibilne povahy. Lebo im nejde o dobro ludstva, ale o zarobok na "sokujucej pravde" a "odhaleni tajomstva zivota". Nie vsetko s nalepkou alternativa a priroda je ucinne a zdrave.

Pretoze presne na tuto cielovu skupinu ludi platia konspiracie a ezotericke tvrdenia o tom, ze vesmir ti dava to, co ti pomaha rast a podobne, hoci to su vacsinou racionalni ludia. Su to velmi nebezpecne veci a bohuzial som bola pritom, ked niektori z tych ludi sa tak zacyklili v celej tej motivacno-konspiracnej literature, ze jeden moj znamy skocil z okna, lebo to nezvladol a dalsie dve baby si presli terapiou antidepresivami. Takze mne je jedno, co citate a pouzivate vy, ale nie je mi jedno, co to robi a ako to ublizuje mojim blizkym. A pokial sa hluposti, lzi, polopravdy a faktoidy budu sirit dalej, tak bohuzial sa toto bude diat viacerym.

otazkaodpove

aj ja som zvedava :) na nete toho je spusta, ale ako sa hovori, neviete, kym si to sami nespravite, co je naozaj a co je upravovane za ucelom nejakej propagandy. nic to ale nemeni na veci, ze na mne mi homoeopatika funguju. co ale neznamea, ze na taku choleru by som cakala na homeopatika, vsak ano. zdravy sedliacky rozum predovsetkym
pekny den :)