Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Pri vysileni pomaha brat masivne davky collostra, najmenej 2 x 15 gramov+ praskoveho. Zaroven je to aj plne obrannych latok aj protirakovinneho Lactoferrinu.
Zo zelenin je to najma spargla, ktora je napr aj postatou jednej z liecieb rakovin, 4 x denne 2 lyzice sparenej dobre rozmixovanej spargle.
Teda aspon toto, ked sa nedas nahovorit na silnejsie doplnky.
a saq cvikla ma radovo tolko zeleza co banany... to uz radsej petrzlen ten ho ma 10x viac
Vitavi ona nepresla na ziadnu exotiku, iba stavy z beznych veci ako mrkva cvikla zeler... to nie je exotika. A je pravda ze to je extrem a telo neunieslo detox a zrazu je ta strava nezdrava a nedostacujuca. Tiez nechapem ked niekto kto je 40 rokov na beznej skodlivej strave chce aby ho za par dni zrazu vyliecila surova strava a ked sa tak nestane tak ju zatrati ako nedostacujucu. A potom sa tvoria myty. Je uplne jasne ze proste telo sa zacne cistit a uvolnivat nanosy toxinov a cloveku sa spociatku pohorsi. Ale tak pri rakovine by som to robila za odborneho dohladu pokial by som o tom nic nevedela ako zakladatelka. A este navyse toho pili malo. Je uplne divne ze by z tolkej cvikly bola chudokrvna ked o cvikle sa vie ze obsahuje vela zeleza a praveze sa vzdy odporuca pri chudokrvnosti.
Atka, tvoja mama skočila z bežnej /mäsovo-syrovo-vajcovo-cukrovej a chemickej/ stravy na stravu extrémne uvoľňujúcu s extrémne vysokým množstvom vlákniny a ochladzujúcej energie. Nastalo prudké vylučovanie usadenín a k porušeniu ciev silnou expanziou a pritom sa objavilo skladisko odpadu a toxínov vo forme nádoru. Skočila z extrému do opačného extrému.
Skromná a harmonická strava je dnes prakticky neznáma. Ľudí láka sýta strava a maškrty, alebo exotika, ktorá sa pre nás nehodí.
Štatistika prežitia - skutočne vysoká úmrtnosť pri extrémne vysokých nákladoch.
Atka 136 boli ste jej dat urobit ten krvny obraz?Ten napovie vela,je slabunka ,ked stratila vela krvi a to nejde dohnat z dna na den.Ja by som bezpodmienecne dala odbery urobit zajtra nakolko ide vikend .Chudokrvnym ludom je zima,su unaveni,spia.Keby je zistili, ze ho nema dobry, ozaj pomoze ta transfuzia.A co sa taky tej stravy,ja by som jej dala radsej slepaciu polievku a rozmixovala jej do toho trosku maska a zeleninky,myslim ,ze vajicko je dost tazke,no neviem,skor by som uprednostnila ryzu so stavou z maska, ved skusaj ale po troske ,ked bola dlho bez stravy aby si neublizila ,sila pride postupne ale skus zariadit zajtra tie odbery....Velmi Vam drzim palce..... a dufam,ze sa rozhodnete spravne...
Mama je slaba jedla dneska chlebik s maslom varene vajicko zeleninovy salat pila nutridrink je jej zima chce sa jej spat,lezi.Kolko trva taky stav kym nabere sily,lebo v utorok musime pred tu komisiu bojim sa aby zvladla.Vieme stravou navysit cervene krvinky?Berie aj zelezo ako ho davkovat?kolko moze?
ahoj neverím tomu, že ju lekári odmietli liečiť - súdiac podľa tvojej interpretácie ...
napísala si len štádium IIB, tak som ti tu nahodila trošku štatistiky, aby si vedela, že situáciu netreba podceňovať a cestou alternatívnej medicíny situáciu nezvládnete ...
štatistika
Percento päťročného prežitia pri všetkých štádiách karcinómu krčka maternice je závislé od rozsahu ochorenia (štádia), v ktorom sa ochorenie diagnostikovalo ďalejod rozsahu operač. výkonu, či nasledovala ďalšia liečba ožarovanoe, chemo etc.
5-ročné prežitie pri štádiu 0 je 100%, pri štádiu I 85%, štádiu II 60%, štádiu III 35 % a štádiu IV. menej ako 12%.
štádium ochorenia
Ďalší krok po diagnostikovaní karcinómu je zistiť štádium (rozsah ) choroby a či sa tumor nerozšíril z krčka do ďalších častí tela. Poznanie správneho štádia pomáha lekárovi zvoliť najvhodnejšiu liečbu a stanoviť prognózu ochorenia.
Rozsah ochorenia určuje podľa systému TMN. Tento systém používa tri kritériá na posúdenie štádia karcinómu: samotný tumor, lymfatické uzliny okolo tumoru a rozšírenie tumoru do ostatných orgánov tela. najvhodnejšiu liečbu.
TNM je skratka za tumor (T), uzlina (nodus - N) a metastáza (M). Pri určovaní štádia karcinómu prihliadajú lekári na tieto tri faktory:
Aký veľký je primárny tumor a či sa rozšíril do ostatných častí tela? (T, tumor)
Rozšíril sa tumor do lymfatických uzlín ? ( N, nodus)
Rozšíril sa (metastazoval) do ostatných častí tela ? (M, metastáza)
Štádium I: Karcinóm prerástol z výstelky krčka do hlbších tkanív ale ešte stále sa nachádza v oblasti krčka. Nerozšíril sa do lymfatických uzlín alebo ďalších častí tela (T1, N0, M0). Toto štádium možno ešte ďalej opísať ako:
Štádium IA: T1a, N0, M0
Štádium IA1: T1a1, N0, M0
Štádium IA2: T1a2, N0, M0
Štádium IB: T1b, N0, M0
Štádium IB1: T1b1, N0, M0
Štádium IB2: T1b2, N0, M0
Štádium II: Karcinóm sa rozšíril mimo krčok maternice do susedných oblastí, ako sú pošva alebo tkaniva neďaleko krčka, ale ešte stále je v oblasti panvy. Nerozšíril sa do lymfatických uzlín či ostatných častí tela (T2, N0, M0).Toto štádium možno ďalej opísať pomocou písmen:
Štádium IIa: T2a, N0, M0.
Štádium IIb: T2b, N0, M0.
N0: Žiadna metastáza do regionálnych lymfatických uzlí (znamená, že karcinóm krčka maternice sa nerozšíril do regionálnych lymfatických uzlín).
M0: Choroba sa nerozšírila do vzdialených orgánov (nemetastazovala).
viem, že chceš pre maminu spraviť maximum, tak ju prosím nasmeruj na onkologický ústav – k lekárom, kt. majú najlepšie skúsenosti s liečbou onko pacientov. ... ak chceš, aby bola ešte medzi vami. )
Pozri, udaje o prezivani pacientov s urcitym ochorenim v urcitom stadiu, to je statistika, su to vysledky analyz velkych suborov pacientov a tie cisla hovoria o pravdepodobnoasti dozitia sa povedzme 3 alebo 5 alebo 10 rokov a podobne. Je to pravdepodobnost, nehovori to nic o tom kolko prezije jednotlivy pacient. Cisla si najdes na internete, Ca cervixu IIB 2 st je pravdepodobnost 5-roc prezitia 50-60%. Ovplyvni tento udaj tvoje rozhodovanie? Asi nie. Alebo ak ano, tak ako? Mama ma v zasade 2 moznosti, odmietne navrhovanu liecbu brachyterapiou alebo s nou bude suhlasit. Ked ju odmietne, tazko predvidat priebeh, nikto ti nepovie co ako a kolko bude. Ked sa rozhodne pre brachyterpaiu moze jej to pomoct, o vylieceni by som nehovorila, moze sa zastavit rast, zmensit nador, mozu ustupit tazkosti. Iste za cenu toxicity radioterapie. Tazkosti po radioterapii ale neskor ustupia a mama sa moze mat dobre. Moze jej to pomoct na dlho, na kratsie alebo aj nakratko. Len cas ukaze ako to bude.
Chcem sa este opytat ak pojdeme pred tu komisiu navrhuju liecbu oziare brachyterapia,aka je uspesnost liecby pri stadiu IIb II stupen.A naozaj je len 5 rocne prezitie max 7 a potom clovek zomrie?Alebo sa to da vyliecit.Prosim bojim sa ako dalej ako sa rozhodnut aby bolo dobre.Ake su prognozy tohto ochorenia.
LIek velmi pekne dakujem za odbornu pomoc.