Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Problem je ze mama je teraz mimo sbojho obvodneho lekara je u svojej mamy tiez ma cukrovku je to komplikovane.Vcera som jej volala zavcranku pichli jej len proti krvacaniu nevhceli jej dat krvnu konzervu vyhovarali sa vseliako ze mame ist do ke na onko ze oni take pripady riesia aj sme dnes boli a nic z toho uz som pisala.Zatial nekrvaca akonahle da to zhorsi volame sanitku a budeme trvat na hospitalizovani nenechame sa uz odbit.Je mi luto ze niektori lekari takto pridtupuju k pacientom.Ale viem ze nie vsetci a tim dakujem ze su.
A este ma napada jedna vec. Ak je velmi slaba a bleda, zajdite za svojim praktickym lekarom, nech jej spravi krvny obraz. Ak by boli hodnoty velmi nizke, odosle ju povedzme na interne alebo na hematolog ambulanciu na podanie transfuzie. Lebo dnes je streda, ak bude krvacat, tak do utorka bud tyzdna je daleko. Urobte to hned zajtra, ide vikend, tak nech sa znamy problem riesi v pracovne dni
Atka, ja som velmi za alternativnu liecbu ale na tvojom/maminom mieste by som si netrufla sa pri tak tazkej chorobe ako je rakovina liecit sama. To by ste museli mat sakramentsky dobre znalosti v tejto oblasti.
Preco sa neobratite na odbornika? Som milo prekvapena, ze na Sk taky je, ako Ivka spomina.
Je citronovo zlta hlavne ruky.pery ma blede az biele.ocne bielka normalne.Vdaka za rady a pomoc vazim si to.
A nehadajte sa medzi sebou vsetci mate pravdu treba ist zlatou strednou cestou nic netreba prehanat.A extremy niesu dobre mame dam uz aj chlebik a domace varene vajicko,musi zosilniet to uz neni sranda a ta strava jej nepostacuje nakolko vela krvacala.Este som bola v lekarni a vravela som lekarnicke ze mama berie geriavit a vraj onko pacient by nemal ani b6 a b12. Preco?
Nazltlu farbu ma preto lebo je chudokrvna. Kd nema zlte blieka, tak to asi nebude ozltnutie kvoli tomu ze by neodtekala zlc alebo bola postihnuta pecen. Vtedy su pacienti taki citronkovo-ci pomarancov zklty. Tvoja mama je podla mna chudorvna a preto je aj slaba. Kazde pracovisko ma system ako vybavuje pacientov, na komisie sa tiez pacienti planuju, preto to nie je tak, ze pride a vybavia ju. Ked aj pacient odmietne liecbu, je lepsie ked najprv na tu onkologicku ambulanciu ide, lebo ked ma problem, moze tam zavolat a prist. Ked tam este nebol, tak potom v pripade problemu nema svoju zakladnu. Tak, snad buduci tyzden pochodite
Atka 136 posluchni prosim Ta Ilek,je to vynimocny lekarka,davajte jej normalnu stravu aj ked len po par lyzickach a medzi tym si moze popijat aj stavicky.Zacinaj polievockami a postupne pridavaj,uvidis ze sa zacne citit silnejsia a posluchni aj ostane ,co Ti radi Ilek.Konajte rychlo!!!!!
Ked mama nejak nema chut do jedla poje salat oriesky ovocie stale nieco prezuva a vravi ze jej staci.No ale dame rybku aj varenu fazulu.Vies ona mala roky zapchu a odkedy sa takto zacala stravovat tak ma kazdy den stolicu.Ale ja vidim ze momentalne ta strava nepostacuje lebo slabne.
Llek tak tohto si sa musela chytit aby sis i rypla? Ano zial som si to nevsimla odkial je. Okey? Dajs i pohov.