Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Ma zlte ocne bielka?
Neviem v akych mnozstvach to mala ale takto to vyzera na malicko jedla. A zelena stava to je len to co si vymenovala? Ak hej to nestaci. Tym sa nevylieci. Tam treba zelene listy vsetkeho mozneho druhu - mrkva a cvikla to je nic moc. To nie je ideal. Na zaciatku tejto temy som yi dala video o tom truckerovi - videla si z coho robil stavu ? Tak vyzera šťava co lieci.
Podla mna ste si mali aspon kupit knihy od Breussa aebo Gersona. Napr Breuss hovori ze zeleninove stavy treba dolnat dakymi bylinami. No v lazdom pripade by to mohol byt detox - a pecen ho nezvlada preto zltne. To by u zdraveho cloveka ked by sa vyskytlo tak mu napisem ze toprejde. Ale tu ti viac neporadim len to co som napisala. Ze dufam ze robite vyzivnejsie stavy - zelene. Cvikly sa nemoze vela. Mrkvy davate kolko? Ked vypije viac ako pol litra denne tak mohla aj z nej ozltnut.
Nemohol sa ten nador rozpadnut a preto ozltla zoslabla?
Na lacno vypila zeleny jacmen brala enzymi graviolu macaci pazur b17,vit c,geriavit,trypsin chymotrypsin,colostrum chlorelu selen obed zeleninovy salat mix mrkva salat ladovy cinska paradajky paprika lanove sezamove semienka vlasske orechy pojedala aj marhulove jadra,a pila ovocne a zeleninove stavy cvikla mrkva zeler odstavene.
Zdravy clovek neozltne len tak z ovozelu. Co presne jedla? Daj jedalnicek. Presny.
Pozitivne je ze injekcia trojkombinacia co jej vcera pichli zabrala a nekrvaca.Ale velmi zoslabla od nedele a ozltla.Mohla ozltnut od zeleniny ovocia stavy salaty?Ci co sa mohlo stat:(
Boli sme v onko ke,ani sa snami nebavila setricka povedala ze mama nieje ich pacient ze ma prist v utorok pred komisiu,pritom vcera na pohotovosti nam vraveli ze taketo pripady riesi onko ustav ze mame ist tam.Nikto nechce riesit pohadzuju si nas od saula do paula,mama je slaba stratila vela krvi ma zltu pokozku.Kupila som nutridrinky papa zeleninu ovocie musime pridat rybu lebo ta vyziva nestaci na tvorbu krviniek.
2 RNG tieto kosnpiracie...uz som ti viackrat hovoril.. dalo by sa to mozno v ramci USA ale zaujimave ze rovnake vysledky maju ludia na celom svete ...teda taky isty nazor maju odbornici v cine japonsku alebo rusku ak by USA nieco potlacala tak by sa to odzrkadlilo v inej krajine ktora by pretlacala prave tie alternativne metody... proste tvoje argumenty su nezmyselne.
Este raz ako vysvetlis ze napr v rusku neliecia rakovinu alternativne?
co ty vlastne hovoris je ze farmalobby ovlada cely svet...
Phillips, rakoviny su dosledky toho, co do tela dodavame. A dnes je to hromadfa chemie, zamorenia a podobne, vcitasne napr chemickych liekov. Takze ma velky zmysel sa branit skor, nez nieco z toho celeho vyjde, tj rakoviny, oslabenie imunit, zapchane cievy a podobne. Nestaci len vyckavat a pozorovat az kym clovek ochorie. A to zialbohu drviva vacsina lekarov dnes robi, lebo tak ich to v skolach naucili.
Aj napr pri aute, necakas, kym zacne motor dymit, ale vymnenis pravidelne olej za kvalitnyu a cisty,
Tj auto si odmorujes, ale telo nie???
Inac co verite alebo nie nie je dolezite pre mna, to je vasa osobne zalazitost.
Ale ja nijak nepochybujem o existencii klinik, kde liecia alternativou a to uspesne, su ich desiatky nielen v Mexiku, ale aj inde. Napr hypertermia, zakazana v USA sa prevadza v Nemecku, kde tak isto liecia vytazkom z imela, ktore je tiez v USA blokovane.Tak tam kedysi potajomky vyliecili aj prezidenta Reagana, ktory o tom musel mlcat a vyslo to najavo az nedavno. Ked aj prezident musi tajit, ze sa liecil alternativiu, to vam dufam jasne hovori o moci lekarskeho monopolu, proti comu sa ani prezident Spojenych Statov nemoze postavit. A potom tu llek hovori nieco o slobode informacii, nedajte sa vysmiat!
Ze existuje nejaky dr Contreras, uz 3 generacia od roku 1950, o tom tak isto nepochybujem , ani o jeho klinike, Oasis of Hope,ani o ich vysledkoch, lebo cez nu preslo desiatky ticicov pacientov, mnohi z rakovin vylieceni, ktori by to v beznej onkologickej modernej klinike to neprezili.
Dovod je jasny kazdemu, co normalne rozmysla vlastnym rozumom a nie spolieha sa na druhych, ze mu informacie dodaju.
Rakovina je zo zamoreni a preto karcinogenne chemikalie a karcinogenne ziarenia nie su spravny nastroj na ne
Pri rakovinach treba telo odmorovat v prvom rade, potom posilniot a nie osd;labit telo v boji proti rakovinam a zarovern siahat na doplnky a latky, ktore su citotoxocke, tj nicia rakovinne bunky a neposkodioa ine funkcie tela
A to bez ohladu, ci to oficialne schvalili ako liek, alebo nie.
Oficialne kanaly su dnes v sluzbach monopolu farmacie a medickeho priemyslu, tj na nich sa spoliehat ako kontrolny organ je naivita hraniciaca s hlupostou a neschopnostou samostatne rozmyslat. A o neskodnosti doplnkov sa neda pochybovat, lebo tieto skorumpovane monopolne organizacie by ich okamzite zlikvidovali aj s vyrobcami, keby nasli akykolvek dokaz proti nim.
Ma zmysel v II B stadiu ozarovat?Aka je uspesnost?A co sa stane ak nepojde na ozarovanie?Nevieme sa rozhodnut ja sa bojim