Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

atka 136

Ja viem,ze sa vam tazko vyjadruje lebo nemate vsetky informacie ale dakujem za vsetky prispevky lebo nemam nikoho koho sa mozem opytat poradit sa... A pomaha mi to aj psychicky zvladat tuto tazku zivotnu situaciu.

0vecka

2 atka ja nautocim ja len reagujem na GoFruit ktora hned ze stavicky pomohli pritom ani ty sama neveis ci sa to zlepsilo.... preto ti radim este raz porozpravaj sa o tom z jej lekarom ale nie na dve minuty ale fakt skus nejaky dlhsi rozhovor vsak tu ide o zivot

Maoam

medicinski laici sa vyjadruju k onkologickym ochoreniam, fasa...

esteze je tu Ilek, Kabel a par logicky zmyslajucich ludi ako napr. 0vecka, ktory aspon kladie logicke otazky, aby to pochopil

llek

Vsetko su to iba dohady, nikto z vas ten tumot nevidel. Rozpad nadoru moze byt aj prejav progresie ochorenia. Vysledok CT bude jedine objektivne zhodnotenie toho, co sa za tie 2 mesiace udialo. Stale mam pocit atka, ze hladas odpovede na svoje otazky na nespravnom mieste a tym vznika prietor na zbytocne hadky, dohady, pricom tu z diskutujucich ten nador nikto nevidel. Tu otazku, ze co to presne znamena, ze nador sa rozpadava musis postavit ty alebo mama lakarovi co mamu aj vysetroval, nie ludom na fore

atka 136

Ak jej budu volat pojdem s nou a opytam sa doktorky a budeme chciet vidiet ctcko mame ale stare cca 2 mesiace tak by sme chceli porovnat.A neutoc ovecka ja sama neviem ci to je dobre ze sa nador rozpadava tiez si to vseliak vysvetlujem preto Vam pisem ci nemate niekto stym skusenost.Ak by som bola dnes s mamou urcite sa opytam lekarky v akom stadiu to je a ako sa to vyvija.