Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
en.wikipedia.org
mortalita je dost nizka, uvadzaju 2500 smrti rocne v USA zo 700 000 pripadov.
Aj to je z dovodov metastaz, tj uvolnovania sa rakovinnych buniek a usadeniu v inej casti tela. Samozrejme s posilnenim tvorenia kolagenov(vitamin C a L lysin) sa metastazovanie znizuje a pouzitim citotoxickych latok a posilnenim tvorenia a aktivity NK krviniek sa to da bezpecne riesit.
Squamozna karcinoma sa da "vypalit" aj roztokom artemisininu v DMSO, 100 mg na 30 ml cisteho DMSO. Drzat len v sklenenej flasticke a nanasat sklenenou tyckou.
Chcem sa este opytat lebo prehovaram mamu na tu raditerapiu.Ako reaguje skvamozny karcinom na radioterapiu pomoze to ozarovanie?A co bude dalej?Prosim poradte mi.
Pri nadoroch typu cervikalny karcinom sa pouziva standardne kombinacia chemo-radioterapie, lebo pouzite cytostatika zvysuju citlivost buniek na radioterapiu a teda vysledny efekt je lepsi ako samotna RT. Ak sa mmama rozhodne ze sa nebude liecit ani CHT ani RT, je to jej vec. Ziadna onkologicka liecba nie je povinna, je to moznost, ktoru pacient moze a nemusi vyuzit. Ako si pisala, tak krvaca co sa asi velmi nezmeni. Pri karcinome krcka maternice najvacsi problem sposobuje pacientom samotny rastuci nador, lebo prerasta do okolia a utlaca dolezite struktury v okoli, ktorych je tam vela Problemy s tym spojene byvaju krvacanie, bolesti, utlak odovodnych mocovych ciest pripadne creva. Opisala som tu realitu tak ako sa s tym stretavame. Byva to tristne a plne utrpenia.Bolesti sa daju tlmit liekmi proti bolesti, ked su utlacene mocove cesty, zavadzaju sa stenty do mocovych ciest alebo vyvody z obliciek. Aj ked sa nebude liecit chemoterapiou, treba mat lekara a nemocnicu, na ktoru sa mozete obratit pri rieseni neskorsich problemov, Minimalne ty by si mala byt pripravena na to, co vas moze cakat, aby si vedela spravne reagovat. Ked tu napisem, ze nech si da stavy a vsetko bude dobre, nebolo by to uprimne. Uz to krvacanie v sucasnosti o niecom svedci.To nie je cistenie sa od nadoru, to je prejav toho ze nador rastie a prerasta. Na otazku ze kolko bude zit, ti nikto neodpovie, lebo to nikto nemoze vediet
Ide o to ze ten nador sa nebude dat operovat ani po oziaroch a chemoterapii ako nam bolo povedane,tak naco je potom taka liecba?
Ten odkaz odtranili, tak si to nemôžeš pozrieť, ale firma sa volá Tachyon Technology pharm a sídlo má v BA na Vančurovej 1...Ika
Čauko, mám kamošku, ktorá bola onkologická pacientka a začala užívať tachyonové prípravky, -odkaz odstránený-, je pravda, že sa v lete vyliečila, ale v najlepšom prestala a teraz sa jej to vrátilo a rozhodla sa napokon pre chemo. Na tej stránke, majú prípravky, ktoré v popise spomínaš: aj trypsích-chymotrypsín, aj Vitamín B17- Amygdalín sa to volá, viem, že onko pacienti potrebujú veľa C-čka, ona si brávala Kyselinu L-askorbovú v prášku,...ak ti to nejako pomôže checkni si ich stránku, nie je najúžasnejšia, ale ževraj majú vysokú distribúciu, lebo tieto prípravky sú 100% prírodné, kvalitné a ešte majú aj skvelé ceny...Ika
atka 136: ak si ochotna cez meil,napis mi,mam skusenost priamo vo svojej rodine,ale takto by som o tom nechcela verejne pisat,kedze pri alternative je treba napisat viac o pripravkoch,nazvoch a ich zlozeni.Maju pravdu ti, co pisu,ze len alternativou sa to nevyriesi, ale doplnky vyzivy cisto prirodne mozu velmi pomoct a stav aj po chemoterapii zmiernit,co mame vyskusane.
preco si sa nespytala lekarov? my to nemozeme vediet
zavisi kam a ako rychlo jej to metastazuje, buducnost nikto nevidi...
Ahojte,boli sme dneska s mamou pred tou onkogynekologickou komisiou,liecbu navrhovali ozarovanie + chemoterapiu,ked som sa opytala preco aj chemoterapiu myslela som ze navrhnu len oziare povedali ze to je standartna liecba taky postup a ze to musi podstupit oboje.A ze to je neoperovatelne ani po oziaroch a chemo.Mama odmieta sa dat oziarovat a uz vobec nechce pocut o chemoterapii.Co si o tom myslite?Ak to nepodstupi kolko asi bude zit ma stadium IIb grade 2.