Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

0vecka

2 GoFruit ale neviem preco si hned myslis ze je to na dobrej ceste co viem tak posledne stadium rakoviny je to ked sa kusky nadoru dostavaju do krvi.. sem tam sa random v tele usadia a tam vznikaju dalsie nadory... a otazka doktorky ci bola na operacii je asi normalna ak ju tam poslala nie? , asi xcela vediet.

2 atka nabuduce si s doktorom/rkou pohovor ako sa to vyvyja ze ci je to na dobrej ceste alebo nie... typujem ze rozpad nadoru nieje nejake profi termin ...

GoFruit

Atka nemuseli bys te dat varenu starvu keby ste navysili ovozel. Tvoja mama ho jedla starsne malicko. Ale chlieb by som nedavala. Pecene skroby - precitaj si hoc aj na wikipedii o akrylamidoch -karcinogenoch - zase sa len otravuje. Ked tak tak mozno ryzu alebo nieco nepecene v trube na 200 °.

GoFruit

Ale tak to je samozrejme ze sa atka mala spytat doktorky a nie na fore.
Ano myslim ze sa liecila dost sitne - ked to treba tak sprosto povedat - v mojej reci slabo a nedostatocne ale asi aj to nakoniec asi stacilo alebo minimalne to zapocalo uzdravujuci proces. A okrem toho som tusim pisala ze podla mna sa telo cisti. Takze neviem o akych zadnych dvierkach vypisujes proste musis rypat vsakze.. Nase tela su uzasne a vedia sa vyliecit zo vsetkeho ked im clovek da sancu a atkina mama ju dala.

atka 136

Ja neviem ze co dalej navrhli aj tak 8 tyzdnov oziare aj chemo.Ctcko jej neukazali vraj to posielaju do ambulancie.Na ctcku sa jej pytali ci mama je po operacii a ona ze nie ale preco sa jej tak pytali neviem.ani tomu nerozumiem ze lekarka co mamu vysetrila povedala ze nador sa rozpadava.Co mame robit je to na dobrej ceste?Mama papka stale surovku uz sme pridali na rano celozrnny chlieb ale uz aj varene je okrem cerveneho masa udenin samozrejme odstavujeme a berie vsetky tie vyzivove doplnky.Museli sme uz dat postupne aj normalnu stravu lebo vtedy stratila vela krvi a bola zoslabnuta.

0vecka

zaujmave ze este nedavno ste tu pisali ze sa "lieci" sitne... teda uz ste si vytvarali zadne vratka....

navyse nikto nevie ci sa naozaj vyliecila to ze sa "nador rozpadol" asi neznamena ze je vsetko ok kedze ju znova posielaju na radio a chemoterapiu.

Ja sa divim ze ludia vobec nekomunikuju s lekarom. Proste co znamena ze sa rozpadol? ze sa zmensil alebo ze sa rozpadava a teda casti nadora sa dostavaju do krvi a z krvy do celeho tela?

atka 136

Ked ja neviem co si mam o tom mysliet?Preco su potom potrebne oziare a chemo?A mohol sa nador rozpadnut,teda ze sa rozpadava tak povedala lekarka mame.

atka 136

Ahojte dneska sme boli na onko v ke mamu vysetrila lekarka a skonstatovala ze nador sa jej rozpadol a poslala ju na ctcko a tam sa jej pytali ci bola na operacii a mama ze nie.Tak neviem co si mam mysliet co sa tam vlastne stalo s tym nadorom.A liecbu jej nasadzuju 8 tyzdnov radio aj chemo.Vravela ze chcela vidiet ctcko a neposkytli jej ho ze potom ak pride jej ho lekar ukaze lebo oni ho posielaju do ambulancie.