Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Preboha llek čo mas za problem. Tu nikto nelieci nikoho. Prave naopak jej hovorim ze takto daleko nezajde. Tak sa upokoj.
My sme mali ist pred komisiu ale sme nesli cca 5 tyzdnov dozadu.Papiere mame vsetky len nas nevedeli dneska obrat lebo sme este neboli pred tou komisiou.Preco ma mama nazltlu farbu pokozky bielka su ok.A stratila vela krvi je slaba
Go fruit, prepac, ale radis tu tymto ludom z Vychodneho Slovenska aby si isli kupit bio-zeleninu do Rakuska?
Pre pana jana, na co sa to tu hrate, tazko choru zenu chcete teraz spravit vitariankou a nahovarte si ze ju liecite. Daj jej atka najest nieco na co ma ona chut, co ma rada, aj ked male mnozstvo, ale netrap ju teraz niecim o com si niekto mysli, ze ju to zachrani. S tymto sa stretavam a casto vidim ze pacienti su doslova terorizovani pribuznymi posadnutymi predstavou, ze nas pacient nesmie zjest ani kusok masa, nemoze si dat slepaciu polievocku, hoci ma na nu chut. A potom vidim aki su vystresovani, pribuzni hovoria za nich, na co maju chut,ako sa citia, co ich boli, ako keby sa pacient stal nesvojpravny.
No a trochu mi to pride tak ze stale hladas pomoc tam alebo sposobom ako to k nicomu nevedie. Onkologicke ambulancie su odborne ambulancie, tam pacienta niekto odosiela a objednava. ked bola prepustena z gynekologie, kde jej nador zistili, urcite ju niekto niekam odoslal, ci na RT konzilium alebo na onkolog amb. Asi tam nesla, alebo proste odmietla co jej navrhli. Chory clovek si ale vzdy nechava otvorene zadne vratka alebo si zisti, co robit ked sa stav zhorsi. Ked ste sa rozhodli, ze teda pojde na onkologiu, tak namiesto tohto fora si si mala radsej najst na internete ambulanciu kam si chcela ist a zavolat tam, spytat sa ako a kedy mozete prist, dohodnut si termin. Dali by vam informaciu a isli by ste na odporucenia niekoho alebo na zaklade dohovoru. Onkologicke ambulancie si pacientov objednavaju, to nikde nefunguje tak ze si zaklopkam a vybavia ma. Ked clovek dany system nerespektuje, narazi bohuzial na neochotu a citi sa nepochopeny.
Moze tobyt detox. A moze to byt nedostatok akopises. Na to aby dostala dostatok zivin zo supermarketovych ovozelov by musela jest z krat tak vela.
Co mame dat do stravy na doplnenie energie?Kupila som nutridrinky a pridame rybku pstruha musi zosilniet zrejme ovocie a zelenina oriesky lanovy olej a tie doplnky vyzivy nepostacuju na vyzivu.Je zoslabnuta.Zajtra jej uvarim fazulu bez soli len bobkovy list dam a nove korenie pre aromu a vmiesa si to do zeleninoveho salatu.Musime takto lebo slabne.Fajn bolo 4 tyzdne ale teraz sa to zvrtlo a nechapem co sa deje.A to krvacanie ju velmi vycerpalo.
Tak to nie su liecive stavy na rakovinu. Potrebuje tam zeleme listy. Mrzi ma to ale to sa mi zda byt dost slaba strava. Ale na svk je to s bio zeleninou velmi zle. Nemate moznost do rakuska na salaty, mangoldy, koriandrovu vnat, kel kuceravy a ine druhy, kapustu proste navysit ziviny. Navyse hento co pises je hrozne jednotvarne ak to ke každý den dookola. Skusali ste robit klystiry? Necitala som nikde ze by bola rakovina kontrindikovana. Zaradte ich najprv iba prefultrovanu vodu 2 l potom zas 2l a az na treti krat dat do vody napr zeleny jacmen. Ale to by som si overila ci moze klystiry.
Ocne bielka nema zlte a stavy boli rozne kombinacie okolo 8dc v priebehu dna popijala.aj bylinne caje vodu z brity.Cvikly asi 3 vacsie kus zeleru a 4 mrkvy 2 jablka alebo hrusky take mixy.
A este jedna vec. Ak ten ovozel nie je organicky teda bio ale zo supermarketov tak nic moc. Ďalej pri rakovine sa musi vylucit vsetka chemicka kozmetika a chemikalie -, wc cistice, atd. vsetko co ma chemikalie.