Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

vitavi

Pani doktorka je "superodborníčka", keď zo zdravotnej dokumentácie nedokázala zistiť, či bol nádor odstránený chirurgicky.

philips

:-D Ze vas to este bavi...
RNG, nehovoril si, ze sem uz nebudes pisat?
llek, tu sa odpoved na svoju otazku nedozvies - neexistuje

hanka9

Co som uviedla dolunizsie je napisane v knihe „Domaci lekar a radca“ od Johna Carmena na strane 11 (da sa to dohladat na Nete).

No a na strane 12 je obrazok lekara v Cine a u nas atd. a je tam uvedene: tento obraz znazornuje na lavom boku Cinskeho lekara a spital a na pravom boku vidime nasho lekara a spital.

Cinan plati svojmu lekarovi len vtedy, ked je zdravy, nahle ale onemocnie, lekar nedostane ani cent, kym sa Cinan nevylieci. U nas je to inac: my platime lekarovi, ked sme chori. Mnohi lekari (ale len sarlatani) staraju sa o svoju „kapsu“, predlzia nemoc, aby cim viac zarobili a preto v cinksych nemocniciach vidime malo chorych, kdezto nase spitale su preplnene. Ci by nebolo dobre nieco sa od Cinanov naucit?

Zdroj: Domaci lekar a radca, J. Carmen, str. 12

llek

trosku si to vyjasnime. Ten kto povie ze sa pobavil, neznamena ze utoci. Ak niekto pobavenie nazve utokom, tak toto by som vedela pomenovat jednym pojmom zo psychiatrie, ale aby som nebola vyhlasena za utocnika, necham si to pre seba.
Vyhrazky a utoky tu prichadzaju nie z mojej strany. No a vratim sa k tomu co som napisala, neviem co je klasicka onkologia.A co je potom neklasicka onkologia?

hanka9

Ktosi tu pisal toto no a cosi na tom pravdy bude

-V istej knihe som čítal, cit: - dobrých, spravodlivých lekárov máme bohužiaľ málo. Mnohí nespravodliví lekári sú pijani, drogisti, humburgári ( mäsiarenie – operovanie, otravovanie ( predpisujú silné jedy ) a humbug je na dennom poriadku. Mnohý lekár pomaly nedokáže ani poriadne recept predpísať a do chémie sa nerozumie ani toľko, ako hus do piva.. Takýmto ŠARLATÁNOM hovorím:

hľadte na hroby na cintorínoch, v ktorých spočívajú obete vašej nevedomosti, nedbalosti a vášho humbugu a keby tie obete mohli vykríknuť, hromovým hlasom by zavolali: Strašnejší si, ako tvoje meno čo tu leží, čo je pohrobeno, Ty si zavraždil... A pri tom pohľade nebojíš sa, že vstane z hrobov v rade s obžalobou tých dobrých duší mnoho? Ale vy dobre viete pánovia, že ste v bezpečnosti, že vaše obete z hrobov sa proti vám nepostavia, že... na dobrom mieste sú tí v hĺbke hrobu, nedá ver ztadiaľ nikto obžalobu...

Zdroj: J. Carmen, domaci radca a lekar

RNG

Nuz to je typicky postoj mediciny,
"Existujeme len my a ti druhi su len sarlatani". Ze maju uspechy to sa da kludne odskriepit v tlaci a televizii ovladanej medickym monopolom. Ale nie v ich nemocniciach a statistike uspesnych liecieb vskutku.
Prajem vam vsetkym, co tu utocia na alternativnu medicinu, aby v pripade rakovin vam za odmenu klasicka onkologie, tj ta co sa uci bezne v skolach , "pomohla" svojimi modernymi metodami a odsuhlasenuymi "liekmi" a procedurami.
Ja sa spolahnem skor na tych podla vas "sarlatanov" , lebo maju vyssi uspech v lieceni rakovin a ich predchadzani, na co bezna medicina vobec nic nerobi. Pre to aj do toho isli, hoci boli normalne vyskoleni v beznej medicine, monopolnej, a aj napriek prenasledovaniu sa dali na alternativy, lebo s nimi maju lepsie vysledky.
A este raz sem uvediem prednasku dr Mathiasa Ratha a jeho spolupracovnikov, ktory prvy poriadne vysvetlil metastazovanie rakovin a ako mu zabranit.
Tiez odhaluje sucasny stav monopolnej mediciny, ktorej ide najma o obrat a zisk a zdravie je az na druhom mieste.
www.youtube.com

llek

Kablica, taketo veci ma vzdy pobavia. Ale ked uz,ja som taky exaktny clovek. Neviem co je to klasicka onkologia,ako specializacia je bud u nas Klinicka onkologia alebo v amerike Medical oncology, ale klasicka onkologia to neviem, taky diplom nemam.
Atka, daj potom vediet ake boli vysledky.

RNG

www.cancertutor.org
popisuje rozne alternativne uspesne metody, ktore pouzivali a pouzivaju rozni lekari s uspechmi. Ale nemozes ocakavat bezneho onkologa, aby ich poznal, ked sa o nich nic neucil. Tj v tom odbore je uplny laik aj ked ma diplom z klasickej onkologie.