Aké potraviny sú vhodné na raňajky s prihliadnutím na to , aby som nebola po nich ospalá ale plná energie?
Čo si dať kedˇma aj potom prepadne hlad? Cukor som už zo stravy dávnejšie vylúčila cítila som potom otrasne.Radšej prírodný v ovocí.
Postupne sa snažím vylučiť aj jedlá z bielej múky´= ako cukor. Viem, že doteraz som sa stravovala nie najzdravšie. S prihliadnutím na to sa snažím prejsť na zdravu stravu postupne. A prečo zdravú?
Nechcem dopadnúť ako ti ľudia v OKINAWE
Som si vedomá toho, že človek sa zo dňa na deň nemôže stať vegetarianom, ak bol doteraz ALL ŽRAVEC I dem na to postupne. Tak poraďte
Štart do nového dňa
Pre Alternatívu:
Si zlatá keď si pripomenula ten nov.
Som s tebou a držím palce.
Šťava z cvikly je véééľmi zdravá a vraj rozpúšťa žlčové kamene.
JA do nej pridávam aj mrkvovu šťavu.Je to super. Skús
Prepáčte, že sa tu tak votriem mimo témy, ale čítala som si celú diskusiu na tento uvedenený raňajkový problém a z celého mi vyšlo, že tento pišta je asi poloboh, v tom najlepšom zmysle slova. Strašne charizmaticky na mňa pôsobia jeho odpovede, až sa mi nechce uveriť, že je to chlap z mäsa a kostí. Ach, koľké by sme chceli takého chalana vedľa seba. Blahoželám tvojej šťastnej vyvolenej pišta
Alternativa vydrz :)))), myslim na teba a drzim palce :)
Caute, ja sa pokusam vyuzit na detoxikaciu nov Mesiaca. Doteraz len stavy : moja oblubena z grepu a citrona, na desiatu cviklova, obed bude mrkvova, k tomu 3 jablka. Veceru spojenu s olovrantom planujem len zeleninu. Uvidim, ci dodrzim :D
U nás v Tatrách je zatiaľ slnečno aj keď opäť fúka,tak si dám svoj 1. pohár slnečnej vody čo to spraví.Myslím ,že placebo efekt ak nič iné je tiež nie na zahodenie.
A kde vziať ten slnečný pohár, keď tu leje? Aha, práve ho mám v ruke, lebo som sa usmiala. Takže úsmevný deň všetkým, čo ho taký chcú mať.
Dobré ránko všetkým:)
Raňajky na povzbudenie:
Kukuričné lupienky s hrozienkami zaliate mliekom
pohár ovocnej šťavy a jeden slnečnej.
Celozrnný chlebík so syrom a šalátom
Po prepadnutí hladom 1 musli tyčinky
Aj vy čo pracujete doma majte na pracovnom stole misu ovocia, sušené marhuľe hrozienka. Nezabudnite pri práci s PC na betakarotén.
Dnes mám voľno, takže sem mrknem možno častejšie:))
Dakujem Lilli za recept, aj Tebe Zanocka72. Nech sa akokolvek snazim, vzdy sa prejavi vo mne ta "zienka domaca".
sorry, kopcim tu iba fotky , tak som na skok nakukla ;)