Aké potraviny sú vhodné na raňajky s prihliadnutím na to , aby som nebola po nich ospalá ale plná energie?
Čo si dať kedˇma aj potom prepadne hlad? Cukor som už zo stravy dávnejšie vylúčila cítila som potom otrasne.Radšej prírodný v ovocí.
Postupne sa snažím vylučiť aj jedlá z bielej múky´= ako cukor. Viem, že doteraz som sa stravovala nie najzdravšie. S prihliadnutím na to sa snažím prejsť na zdravu stravu postupne. A prečo zdravú?
Nechcem dopadnúť ako ti ľudia v OKINAWE
Som si vedomá toho, že človek sa zo dňa na deň nemôže stať vegetarianom, ak bol doteraz ALL ŽRAVEC I dem na to postupne. Tak poraďte
Štart do nového dňa
lol
Tak ich zapíjaj tou šťavičkou:)
veru ze nepapam, ked mame doma keksiky:)
Si zlatá, a pokaľ ti tá mrkvička chutí, tak ju papaj:)
:):):)
Vrr, si sikulka. Presne tento problem ako Ty s pochopenim stiav vs.tuhe plody som roky mala pri snahe pit stavy - aj som musela umyvat odstavovac, aj sa mi zdalo, ze prichadzam o tu duzinu. Ale predstav si, kolko mrkiev by som dnes musela schrumat na ziskanie pre telo toho 1/2 l mrkvovej stavy, co som vypila? Mozem Ti povedat, ze moje "herecke" zuby /teda niektore su take kraaasne/ by to nezvladli :D. Dnes som veru neperlivu vodu nepila, pitny rezim dodrzujem len stavami. Ale to len dnes, je vynimocne postavenie Mesiaca.
Vrr, kludne si mrkvicku chrumkaj. Ked to budes robit pravidelne, budes mat krasnu zdravu pokozku, Tvoja plet bude dobre pripravena na opalenie. Ved kto nevie, ze beta-karoten moze ziskat jedenim mrkvy, nech kupuje drahe doplnky v lekarni. No nie?
A v preklade?:)))
laugh out loud, v preklade, smmiat sa velmi nahlas, smiat sa silno
lol:D laught out laud
Čo je to za pojem lol:)))