Aké potraviny sú vhodné na raňajky s prihliadnutím na to , aby som nebola po nich ospalá ale plná energie?
Čo si dať kedˇma aj potom prepadne hlad? Cukor som už zo stravy dávnejšie vylúčila cítila som potom otrasne.Radšej prírodný v ovocí.
Postupne sa snažím vylučiť aj jedlá z bielej múky´= ako cukor. Viem, že doteraz som sa stravovala nie najzdravšie. S prihliadnutím na to sa snažím prejsť na zdravu stravu postupne. A prečo zdravú?
Nechcem dopadnúť ako ti ľudia v OKINAWE
Som si vedomá toho, že človek sa zo dňa na deň nemôže stať vegetarianom, ak bol doteraz ALL ŽRAVEC I dem na to postupne. Tak poraďte
Štart do nového dňa
ahojte dievčatá.
Chce to naozaj trochu trpezlivosti. Organizmu zväčša trvá kým si zvykne na inú stravu. Ja som mala veľa šalátov s obyčajným jogurtom, potom som prešla jednoducho iba na "v jednej ruke kaleráb, v druhej paradajka a paprika alebo uhorka, popritom som sa už obliekala na bicykel, prešla sai 30km k starej mame, pomohla jej so senom a späť domov. Moje telo si tak zvyklo na veľký prísun vitamínov,vlákniny,že mi stačilo málo. Niekedy som aj zabúdala jesť, a to som bola vitálna, plná energie, všetko som stíhla a na všetko som mala chuť.
Práve si dávam záväzok, že od júna začínam znovu s oddelenou stravou. :-)
Inak,v tej publikácii o odd.strave, čo som čítala, sa písalo, že to, čo jete naposledy akoby "predurčovalo", čo budete jesť najbližšie. Ak koláčiky, zachvíľu vyhladnete a pustíte sa znovu do niečoho "nezdravého a zaťažujúceho". Ak niečo plné energie(tej živej z tekutín v ovocí a zelenine,klíčkoch...)tak potom sa načiahnete tiež za takým zdravým.
Treba vyskúšať, aj pochudnete, aj energia sa bude niekde vo vás rodiť!
Ja sa na to teším!
Veľa chute!
Dobrú...
:))), dobru noc, treba si kupit skrecka alebo papagaja :)
Mali sme aj psa Aj ten pes bol pes, teda on. Aj ten chcel len mäsko
lilli, pises mi z duse :)
Ano tiež mám 3 pekné bučky:)
Radosťi aj starosti:)
Oni maso ja zeleninu a ovocie:)
laskz mam dost /doma mam troch milych chlapov/, tusim aj ty ?, ale vzduch mi nestaci :(,
Igris Asi by bolo najlepšie, žiť len zo vzduchu a lásky:)))
ano :) to by bolo fajn, len potom by som bola ako gulicka :))
Damaxy:) Možno to aj bude v poriadku, keď sa večer najeme a potom telo do rána a do obeda sa zbavuje odpadových látok aj vdaka konzumovaniu len ovocia ovocia. Počula som, že v niektorých štátoch, obyvatelia dávajú prednosť bohatým večerám a cez deň sa stravujú striedmejšie.