Aké potraviny sú vhodné na raňajky s prihliadnutím na to , aby som nebola po nich ospalá ale plná energie?
Čo si dať kedˇma aj potom prepadne hlad? Cukor som už zo stravy dávnejšie vylúčila cítila som potom otrasne.Radšej prírodný v ovocí.
Postupne sa snažím vylučiť aj jedlá z bielej múky´= ako cukor. Viem, že doteraz som sa stravovala nie najzdravšie. S prihliadnutím na to sa snažím prejsť na zdravu stravu postupne. A prečo zdravú?
Nechcem dopadnúť ako ti ľudia v OKINAWE
Som si vedomá toho, že človek sa zo dňa na deň nemôže stať vegetarianom, ak bol doteraz ALL ŽRAVEC I dem na to postupne. Tak poraďte
Štart do nového dňa
Alternativa, ja by som ta za "profku" brala :), ale ten tvaroh :(, neviem ci sa hodi nehodi , uz si mesiac slubujem ze sa na to poriadne pozriem, ale tvaroh je vlastne mlieko a to som vylucila a mozem vrelo odporucat :)
Vrr, v zivote je to tak: zalezi na nas, ako "vstrebavame" do seba vsetko okolo nas -ci uz pozitivne alebo aj negativne. A ako sa z toho poucime. Ja fakt nemam problem so studentami, to su zriedkave vynimky, ze si s niekym "nesadnem". Neznasam aroganciu, klamstvo, nadradenost, povrchnost. Mozno zacinas vnimat, ze krasa cloveka vychadza z vnutra. Su to nase myslienky, vztah cloveka k cloveku, ochota pomoct a podelit sa, usmev /to nemusi by lolovanie ;o)/, pochopenie. Ani ja som toto hned v puberte nevedela. Zivot nas nauci tym viac, cim viac kopancov dostaneme. Ale asi si povies, ze zase vychovavam. ved ja len v dobrom, mozno si raz v nejakej situacii aj na tento mini rozhovor spomenies.
veru..ta iskra to je esencia zivota, skus im pomoct, vplyvat na nich tvojou energiou,inspirovat ich, tak ako sa snazis pomahat nam.
Ani s tymi :o} to nie je take zle. Ale len doma, v skole na PC tu zatvorku jednoducho neviem v tomto fore urobit. Ale co, clovek v zivote nevie tolko veci. S tym vekom je to naozaj o tom, ako sa citime. A ja by som veru nemenila s niektorymi mojimi studentami, ktori nemaju iskru, nic ich nebavi...
Alternatíva :)
Tá kombi. placiek nemusí byť zlá:)
TY priam horíš kreativitou. Super.
ale no, som si ista ze 100 rokov nemas, vlastne znies tak na 26 heh... nech ti deti ukazu ako smajlikovat:) abo studenti:)
Tak tym myslim presne toto: Dont worry be happy Aj si s nami napr. v tejto teme zalolujes, mozno sa nieco nove dozvies. To neznamena, ze to musis "vziat". A jedneho dna, ked budes mat 100 rokov ako ja, sa mozno zatulas do nejakeho fora a budes mudra, hi, hi. Ved ja neviem ani poriadneho smajlika na PC urobit. No a co, Keep smiling
uz nechcem viac lolovat ale vazne aj toto je este na lol..
alternativa, co myslis tym klikni si tuto temu?
YES:)lol:)
Dont worry be happy Vrr
A klikni si aj tuto temicku, lebo my vsetci tu si naozaj uzivame so stavickami, vodickou, plackami, slnieckom, je nam tu fajn. Ozaj dievcata, chcem skusit kombinaciu placiek Lilli /ovs. vlocky a soja/ a Zanocky /tvaroh/. Alebo to nejde dokopy? prosim Vas, dajte mi rychlo vediet, inak - to skusim a napisem.