Aké potraviny sú vhodné na raňajky s prihliadnutím na to , aby som nebola po nich ospalá ale plná energie?
Čo si dať kedˇma aj potom prepadne hlad? Cukor som už zo stravy dávnejšie vylúčila cítila som potom otrasne.Radšej prírodný v ovocí.
Postupne sa snažím vylučiť aj jedlá z bielej múky´= ako cukor. Viem, že doteraz som sa stravovala nie najzdravšie. S prihliadnutím na to sa snažím prejsť na zdravu stravu postupne. A prečo zdravú?
Nechcem dopadnúť ako ti ľudia v OKINAWE
Som si vedomá toho, že človek sa zo dňa na deň nemôže stať vegetarianom, ak bol doteraz ALL ŽRAVEC I dem na to postupne. Tak poraďte
Štart do nového dňa
Ahoj Pišta:)
Aký máš názor na odšťavenú mladú pšenicu ?.Dá sa to vôbec niejako odšťaviť.
Veď vypiť taký nápoj to by bol super štart do nového dňa:)
A na svalovu reumu je dobrá šťava z mrkvy, zeleru, špenátu, petržlenu.
a skušali ste to aj s pohánkou?
Zasa ten Pavlovov...:)))
toto je ine scifi :), ale mozno raz aj take budem papat :) :
Recept :
150 g zemiakov pokrájajte na kolieska hrubé 2 mm, pokvapkajte olivovým olejom a osoľte mor-skou soľou, ktorá zemiaky asi po 5 minutách zbaví škrobovej chuti. Posypte čerstvou petržlenovou a cibuľkovou vňaťou. Šalát: 1 cvikla, 2 mrkvy, 1 chren, 2 PL naklíčenej šošovice, mladá cibuľka, biely jogurt Všetko nastrúhať najemno a premiešať.
nieco som nakopcila "v odkysleni" o vlockach a to je to co asi na tom recepte vadi, vlocky/tvaroh, ale kazdemu podla jeho gusta :)
Ten funguje na 100%:)))
ked sa mam priznat , tak mam plnu pusu slin :) asi Paulov reflex :)
Alternatíva ja som z tej tvojej eseje vyhladla. Tak mám pri sebe pre istotu jablká:)))
Vrr, si velmi mile dievca. Aj mne to dobre padlo citit, ze je na druhej strane niekto, s kym sa prijemne rozprava.
A teraz esej o tych plackach :o)
Do 1/2 masy zo soje a spaldovych vlociek som pridala Danonne tvaroh bez tuku a ochutiny ako do fasirky, do druhej polovice len ochutiny. Bielka som do oboch kopok vyslahala, aby boli fasirky lahsie. Kedze som nemala struhanku, obalila som vsetky v rozdrvenych psenicnych klickoch. Musim sa priznat, ze spald. vlocky a klicky som kupila 1. raz, to asi pod vplyvom nasho kontaktu :o)
Tvaroh chut velmi zjemnil, mala som pridat viac ochutin ako bezne. Boli take lahodne, ale od fasirky sme nauceni cakat vyraznejsiu chut. Tie s vlockami boli take, na ake sme zvyknuti. Vsetko sa zjedlo s hlavkovym salatom. Takze mame nieco na spestrenie, dik dievcata ya napad.
alernativa, to je super jak si piseme cez dve rozne fora iba my dve:)
dakujem, dakujem aj za placku, jasne ze ti to poslem ak mi to nebude chutit, budem an teba mysliet! aj tak na tbea uzmimovolne myslim pocas dna:)
papa