Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Štart do nového dňa

Príspevok v téme: Štart do nového dňa
lilliana

Aké potraviny sú vhodné na raňajky s prihliadnutím na to , aby som nebola po nich ospalá ale plná energie?
Čo si dať kedˇma aj potom prepadne hlad? Cukor som už zo stravy dávnejšie vylúčila cítila som potom otrasne.Radšej prírodný v ovocí.
Postupne sa snažím vylučiť aj jedlá z bielej múky´= ako cukor. Viem, že doteraz som sa stravovala nie najzdravšie. S prihliadnutím na to sa snažím prejsť na zdravu stravu postupne. A prečo zdravú?
Nechcem dopadnúť ako ti ľudia v OKINAWE
Som si vedomá toho, že človek sa zo dňa na deň nemôže stať vegetarianom, ak bol doteraz ALL ŽRAVEC I dem na to postupne. Tak poraďte

apple

Básnické výlevy neurčitých tém
a predsa kochať sa nie je čo chcem
hoc myslené úprimne snáď,
hodia sa sem?

To len tak na okraj...

ajja

Z tej kavicky a energie ste celi hotovi,
urcite nemusite ist k doktorovi.
Vsetko vam funguje ako ma,
to tajomstvo ako to dosiahnut
poradte aj nam.

vrr

lol alternativa jaka rymovacka:D
teraz ja freestyle:
Slonik papa travicku(?)
Pišta tlaci štavicku
Alternativu lúč hreje,
Liilianka sa nam krasne smeje:)

Alternativa

Tak to som vyplodila inu haluz, ale ciel je splneny: zacinam den so smiechom. Prajem to aj vsetkym, co sa do tohto relaxcentra zatulate.

Alternativa

Hned z rana nas zohreje slnka luc,
Ty nasa mala Vrr usilovne sa uc.
Vsetci rozkmitame pozitivne vibracie,
nedojmu nas ziadne politicke relacie.

lilliana

Ak chcete úspešne vyštartovať do nového
tak sa zastavte v našom relaxcentre
Tu vám Pišta podá slnečný pohár.Lilliana ho tiež rada príjme. Igriska aj klíčky zoženie.ale Igriskine holuby stihnú všeličo lebo sídlime v podkrovílol
Naša Altinka vám upečie placky aj surovinami nespojiteľné, ktoré však veľmi chutia a riskujete kyselinulol.A naša vrr aj sem tam zavrčí lol, že ,,načo šťavy,, ale pochopí šikulka naša. A Lilliana vás povozí po mori a však rátajte so závratmi- príjemnymi a pocitmi všeliakými ale haluz nám neberte lol