Aké potraviny sú vhodné na raňajky s prihliadnutím na to , aby som nebola po nich ospalá ale plná energie?
Čo si dať kedˇma aj potom prepadne hlad? Cukor som už zo stravy dávnejšie vylúčila cítila som potom otrasne.Radšej prírodný v ovocí.
Postupne sa snažím vylučiť aj jedlá z bielej múky´= ako cukor. Viem, že doteraz som sa stravovala nie najzdravšie. S prihliadnutím na to sa snažím prejsť na zdravu stravu postupne. A prečo zdravú?
Nechcem dopadnúť ako ti ľudia v OKINAWE
Som si vedomá toho, že človek sa zo dňa na deň nemôže stať vegetarianom, ak bol doteraz ALL ŽRAVEC I dem na to postupne. Tak poraďte
Štart do nového dňa
Lillianka, dnes si vyčarila úsmev mnohým...:)
:DDDDD
uz dlho som sa takto nezasmiala, ludia! ste uzasni! krasny vecer prajem
Básnické výlevy neurčitých tém
a predsa kochať sa nie je čo chcem
hoc myslené úprimne snáď,
hodia sa sem?
To len tak na okraj...
Z tej kavicky a energie ste celi hotovi,
urcite nemusite ist k doktorovi.
Vsetko vam funguje ako ma,
to tajomstvo ako to dosiahnut
poradte aj nam.
Tak to su v pracovni salvy smiechu, ste fakt dobri.
lol alternativa jaka rymovacka:D
teraz ja freestyle:
Slonik papa travicku(?)
Pišta tlaci štavicku
Alternativu lúč hreje,
Liilianka sa nam krasne smeje:)
Tak to som vyplodila inu haluz, ale ciel je splneny: zacinam den so smiechom. Prajem to aj vsetkym, co sa do tohto relaxcentra zatulate.
Hned z rana nas zohreje slnka luc,
Ty nasa mala Vrr usilovne sa uc.
Vsetci rozkmitame pozitivne vibracie,
nedojmu nas ziadne politicke relacie.
Ak chcete úspešne vyštartovať do nového
tak sa zastavte v našom relaxcentre
Tu vám Pišta podá slnečný pohár.Lilliana ho tiež rada príjme. Igriska aj klíčky zoženie.ale Igriskine holuby stihnú všeličo lebo sídlime v podkrovílol
Naša Altinka vám upečie placky aj surovinami nespojiteľné, ktoré však veľmi chutia a riskujete kyselinulol.A naša vrr aj sem tam zavrčí lol, že ,,načo šťavy,, ale pochopí šikulka naša. A Lilliana vás povozí po mori a však rátajte so závratmi- príjemnymi a pocitmi všeliakými ale haluz nám neberte lol
no ako povies:)