Štart do nového dňa

Príspevok v téme: Štart do nového dňa
lilliana

Aké potraviny sú vhodné na raňajky s prihliadnutím na to , aby som nebola po nich ospalá ale plná energie?
Čo si dať kedˇma aj potom prepadne hlad? Cukor som už zo stravy dávnejšie vylúčila cítila som potom otrasne.Radšej prírodný v ovocí.
Postupne sa snažím vylučiť aj jedlá z bielej múky´= ako cukor. Viem, že doteraz som sa stravovala nie najzdravšie. S prihliadnutím na to sa snažím prejsť na zdravu stravu postupne. A prečo zdravú?
Nechcem dopadnúť ako ti ľudia v OKINAWE
Som si vedomá toho, že človek sa zo dňa na deň nemôže stať vegetarianom, ak bol doteraz ALL ŽRAVEC I dem na to postupne. Tak poraďte

Alternativa

Jaj, Vrr, jasne, ze to nebol symbol, ked ste si s Lilli pisali o lolovani, ale lol, cize ziaden rehotny smejko :D :D :D :D :D cize lol

vrr

alternativa, znacku na lol? neviem presne co myslis. No vobec mi ani nenapadlo ze ta zaha moze byt s tvojej placky..ale ked si to mala aj ty tak je to ista vec:)

Alternativa

Caute, tak ja ziram. Ved tu je uz muzikoterapia, kolorterapia, prenos myslienok, a lolterapia = najvacsie a najucinnejsie relax centrum v strednej Europe :D.
Vrr, sorry za tu zahu, ale ja som Ti poslala fakt len jednu tu placku. Nebudem predsa stravovat "cudzie" dievca lol,lol. A neboli to miesane drinkypricinou zahy? A zase lol. Vidis, dala si nam do temy nove slovicko, len mi plsnakresli este raz tu znacku na lol.
Som dokaz, ako snaha robit nieco super nemusi mat najlepsi vysledok. Stavy som neriedila, ale som vela pila = zriedovala, asi malo. Tie placky to doklincovali.
Igris, budem rada, ked to popises, ked budes mat chvilu cas.
Zatial pa, kmitajme vsetci v pohode v novom tyzdni.