Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
Swetlus

Ahojte, potrebovala by som poradiť... v poslednom čase som v jedení ako odtrhnutá z reťaze..dosť som pribrala...dnes som sa pozerala do zrkadla a nechápala som ako som mohla tak pribrať.. viem že najúčinnejšie bude cvičiť vo fitku a hlavne obmedziť niektoré jedlá...prijala by som pomocť od niekoho skúseného..vytvoriť nejaký jedálniček, čo jesť, čo nejesť... budem vďačná za všetky odpovede :/

Ahri

Vylúčiť zo stravy úplne sladké, nejesť žiadne biele pečivo, vyradiť úplne všetko mastné jedlo, grilované... na čom ja žijem ak chcem s váhou dole sú malé porcie zdravého jedla 5-6x denne, 2litre cca vody ( podla pohybu), zelenina je zaklad pri chudnuti ... ^^ a pohyb tiez aspon 3x/tyzdenne , HIIT treningy alebo Tabata workouty sú to čo mne zhodí váhu aj o 3kg za týždne... prvé 2kg sú voda.. nie , nehladujem -_-

CiernaRuza

kalecka prve efekty uzivania Piperine Forte su podla mna individualne ja som mala po troch tyzdnoch viditelne dole 3 kila

Elis85

Ja už som o tomto veľa čítala. Mne osobne pomohlo len jediné a u každého to bude podľa mňa rovnaké. Všetko je len o strave! Nie, diéty a nič také nie. Ani výživové doplnky a ani náhodou zázračné prístroje. Mne pomohli dievčatá na www.chudnemzdravo.sk a ich stravovací režim na mieru. Práve teraz je dokonca zadarmo, môžeš len získať a nič za to nedáš.

Maja1253

Kristina to poznam :D ja hned spanikarim ked sa nevtrepem do nohavic. ale jedalnicek je potreba aspon vtom ze niekedy nauci zdravsie jest. pretoze ja ked som v praci alebo nejstiham tak to je katastrofa

Kristynk_a

To sa stane raz za čas každému, z toho si nič nerob... pre mňa je alarmujúca situácia, keď sa na mne zmenší oblečenie :D

Janka55

uplne ta chapem. ja mam podobny problem. aj ked cvicenie z duse neznasam musim :( odbornik je v takychto pripadoch potrebny hlavne na ten jedalnicek a nasmerovanie

Kaja0002

mne pomohlo svet-zdravia.sk. u mna je problem co varit alebo co jest. preto som potrebovalal odbornikov na pomoc. vzdy som rada jedla :D a nikdy stym nebol problem, ale uz ked som starsia sa to odrazilo, predsa aj ten metaboloizmus nieje to co byvalo :D