Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
Swetlus

Ahojte, potrebovala by som poradiť... v poslednom čase som v jedení ako odtrhnutá z reťaze..dosť som pribrala...dnes som sa pozerala do zrkadla a nechápala som ako som mohla tak pribrať.. viem že najúčinnejšie bude cvičiť vo fitku a hlavne obmedziť niektoré jedlá...prijala by som pomocť od niekoho skúseného..vytvoriť nejaký jedálniček, čo jesť, čo nejesť... budem vďačná za všetky odpovede :/

blanika15

ludia moji, ziadne tabletky vam schudnut nepomozu :) uz si to prosim vas, uvedomte. potrebujete sa jednoducho iba viac hybat a jest menej a zdravsie. to je cele, v tom je to kuzlo.

Matulienka1234

Baby máte pravdu, pohyb je zázrak, ja som tomu neverila, ale potom s kámoškou sme začali bicyklovať a pomohlo to, ak nemáš bicykel tak odporúčam túto stránku majú aj kamenné predajne www.cyklospeciality.sk

jankajanka00

Ja som začala piť viac vody a dávam si pozor čo zjem, hlavne som sa začala hýbať, kúpila som si bicykel z cyklospecialit. Chodím na ňom všade.

marculienka55

vobec nepotrebujes ist do fitka na to, aby si co-to schudla. viac sa prechadzaj, obmedz jedenie a uvidis vysledky onedlho.

idinka

Nechapem ludi, ktori v jednom kuse piju dzusy a veci podobne. Ale vsak oni sa zbadaju podla mna, aj na psa pride mraz.

majusaa

no mne inak tiez chvilu trvalo, kym som si zvykla pit cistu vodu. nechutila mi vobec predtym. ale nastastie som dostala rozum.