Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váš názor na fejk kabelky drahých značiek

Príspevok v téme: Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
zuska-bluzka

Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?

zuska-bluzka

liliii snáď bude čoskoro na tú kubu našetrené! kuba je super. ja túžim po podobných veciach ako ty (až na to auto ktoré nikto nemá) akurát aj po tých ženských zbytočnostiach :)

LILIII

ja namiesto tych drahych blbosti si radeji zaplatim (odkladam) cetu na Kubu ,alebo odkladam na super auto ,ktore este nikto na SK nema :-P ,alebo kupujem do zvieracieho utulku deky ,granule a sem tam investujem na malovacky no nie drahe (aj bez nich som krasna) :)) a drahe kabelky a nóbl stekle mi netreba ,moje nozky su krasne i bez , staci si zaplatit permanentku do fitka a na plavaren a túru s partiou niekde v Tatrach a som stastna aj bez tych vasich zbytocností

ebi777

flegma to myslíš vážne, ty nemáš žiadnu kabelku? nedaj bože ty nosíš ruksaky? či ty si chlap, či akého pohlavia si?