Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
LV a arafatky ? Ak je arafatka LV je to city podvod to nebude ani arafatka ani LV .
A Ukradnut napad s arafatkou Jasirovi Arafatovi by si nedovolil ani sam velky LV ..... ak vies vobec co nosenie arafatky znamena
Je uplne jedno co je to za znacka, ak je kabelka pekna, tak je pekna, ak skareda, tak skareda. No a yie originaly zvyknu byt pekne, kvalitne a vydrzia dlho, avsak su na moj vkus predrazeme. Naopak fejky, aspon tie co su v kazdom dovolenkovom stredisku, su skarede, nekvalitne a gycove, navyse nevydrzia asi, oc dlho. A vzhladom na to sa mi tiez zdaju predrazene. Takze v oboch pripadoch ich majitelka vyhodila peniaze za nieco co za to nestoji len aby sa mohla predvadzat.
esteze tak! :D ale LV nema arafatky, nie? LV ma saly a satky... arafatky ma ked tak new yorker, gate a pod. kaslite na arafakty :D fakt som ich povedala len ako sucast ,,synonymickeho" radu..
actafool1 pre mna nie su pekne :D pre mna su dobre ked vonku snezi :D
LILIII takze ich vlastne ukradli tie spolocnosti ktore si na nich potom vylacili svoje znacky nie? Teda arafatka od LV je potom vlastne fake.
Prezyvka no aj arafatka moze byt fejk ,pretoze fejk je kradez napadu ,vzoru ,dizajnu .... ak sa nemylim
ja zas milujem ludi, rozpravaju ako miluju ludi takych ci onakych :D.
A preco vec nemoze byt popri funkcnosti aj pekna? :D pises to ako keby to bolo nezlucitelne.. Ale dobre, pre teba su arafatky pekne, pre mna zase absolutne.. esteze je to kazdemu fuk ;)
actafool1 nejde o to ze ci je to grc alebo co ide o to ze ti na krk netaha v zime :D zboznujem ludi co riesia veci podla toho ako vyzeraju a nie podla funkcnosti.
ale boze :D nemyslela som to doslovne... :D ale inak arafatiky su grc :D este nejake s kostričkami, ruzovo -cierne.. mnam :D
moj nazor je taky, ze su to absolutne zbytocne veci, tieto kabely a kopa dalsich doplnkov...
actafool1 arafatka moze byt fake? :D ja mam arafatku od doby kedy ju mozno nosil taka yasir arafat a nevykradla ju ziadna modna spolocnost ako doplnok tak ako moze byt fake? :D