Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
chápem Tvojej logike
len by som chcela vidieť nejakého miliardára, ktorý by si kúpil bavlnený šál za 5eur a kupoval všetky veci v takej cenovej kategórie, a zvyšné peniaze by dal na charitu, veľmi by som si ho úctila :)
a kebyze chcem byt originalny tak idem za tym luisom vittonom a poviem mu nech mi vyrobi kabelku na mieru, nebudem vyhadozvat za nieco co je podobne tisicom produktom na trhu za nizsiu cenu rovnakej kvality a ma to plno ludi. Cize v podstate rozdiel medzi fake LV a nefake LV a sa zhodoju material a prevedenie nie je ziadny okrem tej ceny. Ani jedno ani druhe nie je nicim vynimocne ani originalne. Ako som povedal ked uz mat nieco tak originalne nech navrhne nieco pre mna ked mam prachy a nie kupovat tuctovy tover z obchodu co ma plno ludi.
ebi777 je to debil ci ma peniaze alebo nie, lebo kupim si lepsi pocitac lebo mi to ponukne lepsi vykon tak za to dam viac penazi, kupim si drahsiu cokoladu lebo obsahuje viac kakaa, idem letecky lebo terigat sa autom by bolo na plno hodin, ale platit za uplne totoznu vec kvoli znacke, teraz vravim o totznych veciach lebo su napriklad aj lacne verzie ako mas trebars sofokolu a kofolu tak to nie je rovnake aj ked to skoro rovnak vyzera ale ide tam aj o chut, ale u 2 totoznych veciach nie je ziaden racionalny dovod si kupit drahsiu len kvoli znacke ked to nic ine nezlepsi v ziadnom smere.
prezývka máš pravdu :), len v tomto kontexte označovať niekoho za debila je veľmi relatívne,
ten komu 300éčok je ako 3eurá pre mňa,tak či je debil, je na zvážení ;)
LILIII :D tak ja len zi si sa pytala ze ci viem co to znamena nosit arafatku :D tak trochu divna otazka nie?
Asi ako co to znamena nosit pyzamo :D tak asi tolko ze idem spat :D
Alebo si zober mas 2 saly 100 percent bavlna rovnaky tvar rovnaka farba cierna akurat na jednom nepise nic a na druhom LV. Ten s LV stoji 300eur to bez LV 5.
A funguje uplne rovnako a na to logo aj rovnako vyzeraju, rovnaky material. Racionalne len debil by si kupil ten za 300.
Vsak si nos co chces v tej skurvenej zime Prezyvka ,alebo sa ti zda ,ze ti zakazujem ? Mne je to tak fuk kto si co na seba navlecie ...... ze ha ha ha :)))
Prezývka presne tak :D
LILIII nosenie arafatky znamena ze vonku je skurvena zima a chcem aby mi nefukalo na krk, to len vy za tym vidite furt nejake kokotiny ze aha nosi toto tak propaguje toto kupuje take botasky tak je taky styl, dopice nosim saty aby mi zima nebola a vobec ma nezaujima co znamena arafatka alebo nejaky albanec s menom luid viton, ked je to dobre teple v pripade oblecenia a v pripade tasky ze sa do toho daju dat veci ze sa ich unesie a ze sa mi z nej nevyjebu tak mam v prdeli ze co to je.
kabel ,flegma zlate ste .... pokracujte ,dobre sa na vas da zasmiet :)))
na Kubu este nemam, bo flakam pracu :D auto uz mam ,a tie zbytocnosti mi stacia neznackove