Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váš názor na fejk kabelky drahých značiek

Príspevok v téme: Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
zuska-bluzka

Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?

xxy

pri LV staci 4cipa hviezda :D prezyvka ked si kupis 4hvizdickovu LV kabelku z obchodu na champs elysees asi ti vydrzi dlshie ako 5 hviezdickova z tureckeho bazaru. staci sa pozriet na svy a hned vidis, staci take logicke uvazovanie.. ci mas nieco lepsie?

Prezyvka55

xxy si mi to stale neobjasnila co s tymi hviezdickami mas? akoze ked si kupim tricko a je tam 5 hviezdiciek tak to je zle a 6 to uz je dobre? ci ake je tvoje uvazovanie? Kolko hviezdiciek je spravne?

xxy

no tak ja silne pochybujem, ze je to z rovnakeho materialu, ta 5 hviezdickova lv :D ale aj tak kazdy nosi co chce, tak je to jedno no

Prezyvka55

xxy malo hviezdiciek alebo vela hviezdiciek? :D dolezite je ze ci je z rovnakeho materialu a ze ci ponosi veci nie?

ebi777 warren buffet povedal napriklad ze da vacsinou svojho bohatstva na charitu a momentalne uz dal 50% z toho co zarobil pocas zivota na charitu
atd je ich vela
nie som miliardar ale kludne by som mal na hocco co sa tyka siat a poviem ti takto rovnako sa mi rodrbali topanky buggatti ktore som dostal k sviatku za 300 eur ako no name kozene z bezneho obchodu za 70.
ide o to racionalne kupovat nie kvoli tomu ze ci na to mam alebo na to nemam ale ze ci mi to daco prinesie nevravim kupit si vyrobok s nejakym vylepsenim ale kupovat ten isty vyrobok drahsie nedava logiku.

LILIII ano arafatka sluzila na vyjadrenie deficitu tepla vonkajsieho prostredia,
pyzamo vyjadruje ze mam deficit spanku a ked si kupim tricko s napisom CCCP tak bude vyjadrovat to ze som nemal co obliect a vlietol som do prveho sekaca a nieco z neho zobral. a bezne nosim aj topanky takzave skaty. nie ze by som skatoval ale vyjadruje to u mna to ze su celkom pohodlne na moju nohu :D

len ludia k tym veciam popisuju rozne vyjadrenia a somariny a na zaklade nich sudia cloveka z neviem akeho dovodu, asi im nikdy nebola zima alebo co.

phoe

Zuska, ty si kupujes kabelky ako nejakú nehnuteľnost, s tým že ju ešte detne deti budú používať alebo ju mozu predať ? :DDD

LILIII

Hej Prezyvka uznavam ,trosku som nespravne naformulovala tu nestastnu vetu ,ktorej si sa chytil a nasledne tu chŕlil tie írecite slova :D
Ale ,tak ako ty nosis pyzamo z urciteho dovodu ,aj ta posrata arafatka sluzila na vyjadrenie nejakeho toho zivotneho postoja niekde v nejakej krajine ,len to som chcela tym povedat a nenarazala som na ten tvoj omrznuty krk v tej sku**enej zime niekde na Slovensku .... kapisto ? nonkapisto ?
Ja si na znacke nepotrpim ,ale su ludia co musia nejak zaposobit ,ked uz inak nejde ,esteze su znacky ..... ja zaposobim aj naha