Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
pri LV staci 4cipa hviezda :D prezyvka ked si kupis 4hvizdickovu LV kabelku z obchodu na champs elysees asi ti vydrzi dlshie ako 5 hviezdickova z tureckeho bazaru. staci sa pozriet na svy a hned vidis, staci take logicke uvazovanie.. ci mas nieco lepsie?
xxy si mi to stale neobjasnila co s tymi hviezdickami mas? akoze ked si kupim tricko a je tam 5 hviezdiciek tak to je zle a 6 to uz je dobre? ci ake je tvoje uvazovanie? Kolko hviezdiciek je spravne?
no tak ja silne pochybujem, ze je to z rovnakeho materialu, ta 5 hviezdickova lv :D ale aj tak kazdy nosi co chce, tak je to jedno no
xxy malo hviezdiciek alebo vela hviezdiciek? :D dolezite je ze ci je z rovnakeho materialu a ze ci ponosi veci nie?
ebi777 warren buffet povedal napriklad ze da vacsinou svojho bohatstva na charitu a momentalne uz dal 50% z toho co zarobil pocas zivota na charitu
atd je ich vela
nie som miliardar ale kludne by som mal na hocco co sa tyka siat a poviem ti takto rovnako sa mi rodrbali topanky buggatti ktore som dostal k sviatku za 300 eur ako no name kozene z bezneho obchodu za 70.
ide o to racionalne kupovat nie kvoli tomu ze ci na to mam alebo na to nemam ale ze ci mi to daco prinesie nevravim kupit si vyrobok s nejakym vylepsenim ale kupovat ten isty vyrobok drahsie nedava logiku.
LILIII ano arafatka sluzila na vyjadrenie deficitu tepla vonkajsieho prostredia,
pyzamo vyjadruje ze mam deficit spanku a ked si kupim tricko s napisom CCCP tak bude vyjadrovat to ze som nemal co obliect a vlietol som do prveho sekaca a nieco z neho zobral. a bezne nosim aj topanky takzave skaty. nie ze by som skatoval ale vyjadruje to u mna to ze su celkom pohodlne na moju nohu :D
len ludia k tym veciam popisuju rozne vyjadrenia a somariny a na zaklade nich sudia cloveka z neviem akeho dovodu, asi im nikdy nebola zima alebo co.
Zuska, ty si kupujes kabelky ako nejakú nehnuteľnost, s tým že ju ešte detne deti budú používať alebo ju mozu predať ? :DDD
naha zaposobit nie je nic vynimocne, to zaposobili aj rubensove 3 gracie.. ale zaposobit oblecena, to je ine kafe
Preco na ulici ? A preco prave v decembri ? Kde som to napisala ?
no..chcela by som ta vidiet ako zaposobis naha v decembri na ulici :D
Hej Prezyvka uznavam ,trosku som nespravne naformulovala tu nestastnu vetu ,ktorej si sa chytil a nasledne tu chŕlil tie írecite slova :D
Ale ,tak ako ty nosis pyzamo z urciteho dovodu ,aj ta posrata arafatka sluzila na vyjadrenie nejakeho toho zivotneho postoja niekde v nejakej krajine ,len to som chcela tym povedat a nenarazala som na ten tvoj omrznuty krk v tej sku**enej zime niekde na Slovensku .... kapisto ? nonkapisto ?
Ja si na znacke nepotrpim ,ale su ludia co musia nejak zaposobit ,ked uz inak nejde ,esteze su znacky ..... ja zaposobim aj naha
mne je to jedno, ale ak niekto nosi LV na pleci s 5timi hviezdickami je to ozaj trapne no. no ale to je nevkus.