Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váš názor na fejk kabelky drahých značiek

Príspevok v téme: Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
zuska-bluzka

Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?

actafool1

ja neznasam fejky, vsetky tie trapne lacne kabelky, saly, arafatky :D ale ani originaly mi nic nehovoria... . Pre mna su to vsetko kabelky atd tuctove, nudne, obycajne...nech stoja hockolko

doubledog

nevidim ziadny rozdiel medzi kupovanim fejku a originalu nejakej kabelky

(napriek tomu, ze medzi samotnymi kabelkami rozdiel asi nejaky bude).

motivacia kupit si ju je u oboch skupin uplne rovnaka = predvadzat sa pred inymi zenami, ukazovat im, ze na to "maju".

a tato motivacia je z mojho pohladu dost detinska.

Prezývka55

inak casto krat tie prave kabelky su ovela hnusnejsie ako nejaka no-nameka za 10 eur, vidim to po vykladoch napriklad niektore prada alebo chanel, osobne si napriklad myslim ze chanel vyzeraju skoro vsetky hnusne a prada ma niektore taky design ze podobnu nosila moja babka do cerkvi akurat stala 100 korun :D nie 1200eur :D

ebi777

uvažovala som :)

vráťme sa späť cca 6-10 rokov nazad,,,, vtedy keď ešte aj fejk kabelky bolo umenie zohnať, fakt si to zohnali len ľudia čo mali známosti v zahraničí a peniaze
spomínam si ak moje sesternica nepamätám presne kedy, ale bolo to pred 6-10 rokov dozadu prišla s fejk LV kabelkou,,, len takú fejk kabelku mala len ona, zo všetkých ľudí čo som poznala, a kupovala ju za cca 200éčok,, a som si hovorila aká je ona IN a FRAJERKA :D :D :D :D, a jej to aj dosť seklo, keďže sa obliekala a aj teraz oblieka luxusne...

no teraz tie kabelky sú tuctové... za pár drobných (30éčok a menej) sa dajú kúpiť...

berte to tak, že som len uvažovala :)nejak nič som s tým nechcela povedať

hmm..

prezyvka, nie je fake ako fake..su fakt dobre spravene kabelky, napr. v Turecku ich maju plnu prdel, ale aj za ten dobre vyzerajuci fake si priplatis..a potom su tu fejky, ktore kricia aj z kilometra..takze to nie je jedno..tomu ver..a kto sa v tych kabelkach vyzna..su aj modne fajnsmekerky ako ja, tak ten rozdiel sakra vidia..original kabelky su povacsinou z kvalitnych materialov, kozene, rucne prace, vidis to na svoch, uchach kabelky, zipsoch..proste ten ROZDIEL je vidno!
takuto kabelku by som si vsak za take nekrestanske prachy nikdy nekupila..ale takisto by som nikdy \\\"nemachrovala\\\" s lacnou hnusnou napodobeninou..radsej kvalitnu no name kabelku za rozumny peniaz

ezopok, adidas tenisky mam uz asi piaty rok..a dost pochybujem ze by mi vydrzali tak dlho nejake od cinana..

a k tym kabelkam..nosenie fakov je trapne..a argument, ze originaly su drahe, tak si kupim fake..je irelevantny..nehram sa na to co nie som..nekupujem si napodobneniny niecoho, naco nemam peniaze..

zuska-bluzka

ezopok... ale veď cena nie sú len náklady na materiál... do výslednej ceny musíš započítať celú réžiu adidasu, reklamu, dopravu, zisk... cenu tých 100 eur určite nemajú ale ani tých 5 eur ;) čo sa týka botasiek tak mne úplne v pohode držia 5-6 rokov a stáli možno 50 eur

ezopok

adidas vyrobi botasky za 1,5-3,5eur
predavaju sa za 70-150eur
cize to logo nasite na tej srande stoji 66,5 az 148,5eur
(poznam ludi co sa v tomto pohybuju, takze viem o com pisem, ale uz ma to nebavi)

detto kabelky.. chlast a vsetko co sa kupit da, okrem veci na mieru.

ale ludom je to jedno..

hlavne ze je to znackove..

a vydrzi to menej ako pred 20 rokmi, ked mi kozene botasku a topanky vydrzali 5 rokov, dnes je to ledva 1 sezona..