Váš názor na fejk kabelky drahých značiek

Príspevok v téme: Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
zuska-bluzka

Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?

simona64

To je uz paseeee , najlepsie su deti ktore sa hraju na insta celebritky ktore si objednavku fejk kabelky z www.aliexpress.com :D

Ja mam dobru skusenosti s kabelkami z EKOKOZE napr. www.letnyhit.sk su o polovicu lacnejsie ako kozene a kvalita obdobna. Z ekokoze sa da dobra kabelka kupit za 30e a kozena za aspon 50.

Mravcik

Kedysi to bolo "in" nosiť značkové fejkové kabelky. Dnes mi to príde ako módny prešľap. Hlavne, keď všetci vedia, že dotyčná na to nemá. Ja tiež nie som ochotná dávať toľké peniaze za originály a radšej si kúpim neznačkovú, ale kvalitnú. Posledné roky objednávam z Vivantis-www.kodino.com a som spokojná :)

anria 44

no takze moj nazor je takyto :) tiez som kedysi neznasala fake znacky ako LV chanel .gucci - tie fake mi prisli trapne na zene ! ale preco ? lebo fake sa kedysi vyrabali tak v otrasnej a lacnej kvalite , ze ked som videla zenu co je ohabana ako hastros ,totalne lacny vkus /co samozrejme ona nevidela / a do toho si este slahla na kilometer bijucu kabelku LV , tak HRUZA DES ! OK jej vec jej VKUS .... lenze dnes je ina doba , dnes su FAKE chanel ,gucci ,LV v takych kvalitach ,ze u chanela by neprisli na to ze je to fake ! a ani ty zakladetalka tejto temy by si neprisla na to ,ze zena ma na sebe fejk ! samozrejme ,ze tieto fake nieco stoja ! cca cena tejto nerozoznatelnej kabelky v kozi s komplet balenim a ID kodom je 350€ ! a viac:) na tu kabelku ma len tak stredna a vyssia vrstva .:) ok a teraz k tomu ,ze preco to je dnes tak :) vsimla som si ,ze dnesny svet speje k totalnemu mamonu a ukazovania sa a hlavne na IG :) tam je kazdy milionar a co len chce :) zeny zvacsa sleduju ine zeny ktore maju perfekt vkus ,noblesu ,krasne drahe handry a VUALAAA k tomu predsa patria chanel ,gucci ,hermes a luxusne znacky modnych domov .... taketo zeny ktore sa na to zmotaju si povedia ,ked to ma ona mozem to mat aj ja,za prijatelnejsiu cenu ,a ked mam nejaky ten vkus viem sa nobl nahodit ,a ktomu si tam taku kabelku tak predsa nikto nemoze vediet ci je fake ci nie :) blocek ,predsa nikto odomna pytat nebude :) no a tu je kamen urazu ! zeny ktore si NEVIEM ODKIAL na 3000€ a viac kabelku nahrabali :) urcite nie v praci :) tak im zacina vadit tento trend ,ze kazda druha chodi s touto kabelkou ,lebo uz nie su jedinecne :) a aj ta co ma pravu kabelku ,moze padnut do podozrenia ,ze ma fake :) preto to tieto zeny rozculuje a robia si z tychto kabeliek posmesky :) ale mile snobky :) su zeny ktore nosia kvalitne fake ,ale nikdy by ste na to neprisli :) dokonca v rusku su sklady s FAKE tak na milimeter autenticke , ze mam podozrenie ,ze IG luxusne bazariky ,ktore sa prezentuju IBA ORIG .CHANEL atd ,ze jedine beznadejne vypredane a neviem ake , prave oni ponukaju este aj o 1000 € lacnejsie .. cerstvo kupena a ihned o 1000€ lacnejsia a hned pripravena na predaj ,mi pride smiesne :) ja osobne si myslim ,ze klamu a predavaju prave taketo vysoko kvalitne fake milionarkam :) ktore im to zeru :) tieto kvalitne fake kabelky kupia mozno za 800€ a predavaju za 2500€ ,lebo sa dostali k nejakemu zdroju tychto kabeliek :) a je to tak autenticke ,ze ani u chanela im na to nepridu :) a faktury sa tiez daju sfalsovat :)

In blossom

Tak ja zas verim, ze niekomu sa mozu uprimne pacit. Mne sa tiez pacia napr. farby, ktore pre niekoho su moc. Ale pri tych predrazenych znackach si podla mna kupuju skor pocit, sebahodnotu, ze pozrite, ja som niekto, lebo na to mam. Kto pozna svoju hodnotu, nepotrebuje si nic dokazovat tymto sposobom. A ma slobodu podporovat koho chce, slobodu od trendov a diktatu.