Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
dobre, budem to citat na pokracovanie
a odkial mas ze LV stoji 1200 eur? pretoze to nie je pravda..
xxy nemas zaco, ja urcite rad aj nabuduce.
som rada, ze si nas potesil velmi dolezitou informaciou :)
xxy inak vlastne ok povezdme ze LV sa rozpadne po 2-3 rokoch a ze fake po mesiacoch.
LV stoji 1200 a fake 20 co znaci ze si ta dotycna moze kupovat 20 rokov kazde dve mesiace novu kabelku a stale sa zmesti do rozpoctu jednej LV.
Z toho usudzujem ze toto tvrdenie nie je pravdive alebo racionalne
xxy pri nejakej peknej zene je praveze skoda svetlo zhasinat tak dufam ze ho nepotrebujes zhasinat ked odhadzujes saty pretoze napriklad pri svojej zene ja ho rad nechavam zapalene.
chapem prezyvka, pre baby je dolezite aby sa im nerozpadla kabela po dvoch mesiacoch vies? no a to prave u tych fakeovych byva.. topanky su o inom... ale viem co chces povedat, ze nie vzdy je original lepsi ako obycajna vec, s cim aj suhlasim
co ja viem.. zhasnem svetlo?
xxy neviem lebo pri topankach to napriklad nefunguje a je ked si nieco kupim tak preto ze mi to treba a ze to budem pouzivat urcite by som potom nevyplakaval ze prsi tak nech mi nezmokne kabelka alebo co, proste ti vravim nemam problem rozdrbat kazde topanky do roka, preto si ani nekupujem ani neuvazujem o 300+ eurovych parkrat som mal a leteli dokosa tak ako 50-70 eurove, proste kvalita rovnaka.
to iste so sluchadlami mal som sennheisery za 200 po 3 rokoch sa mi dodrbal kablik ako nan kazdych inych, leteli do kosa teraz si kupim kossy za 50 zvuk rovnaky tak naco to zbytocne predrazovat aj tak ich po 2-3 rokoch vyhodim lebo sa zlomi kablik. aj rozne ine saty kosele vsetko sa znici, preto pozeram hlavne na material z coho to je a strih. kolko cipa hviezda to ma nezaujima lebo viem ze aj tak to intenzivnym pouzivam znicim, ja veci nesetrim, nekupujem veci aby som sa potom pri ich pouzivani mal krotit alebo schovavat pred nejakym pocasim ze toto nemozem nosit lebo toto a toto a podobne.
xxy ... ak mas nejake tie svoje krizy vyzoru samozrejme ,ze hadry mozu zaposobit no co ostane ked handry odhodis :))